-
אוי גם אני חשבתי על שאלה מספר 1 כבר הרבה זמן....
-
1) גם אני חושבת על זה כל הזמן
-
1- אין לי מושג, שאלה מעניינת..
2- צודקת, רב העגלות מכוערות, לי יש את הסטרול אייר לתאומים- מרוצה ממנה והיא היחידה שאהבתי. אגלה לך סוד- בברית אין אחד שלא התפעל מהעגלה וכמה שהיא שונה מכל עגלות התאומים שהכירו.
-
לא יודעת...... דבילי ויש המון שנולדים עם חבל הטבור כרוך - למזלנו הם חיים היום (מכירה כמה שילדו ככה)
-
עינב- זה גם בא עם 2 אמבטיות?
כמה עלה לך אם אפשר לשאול?
-
ואם כבר בעגלות עסקינן- מתי התחלתן לקנות את ציוד? אני יותר מתכוונת לציוד הגדול-כמו עגלות,שידה וכו'.....
-
אני ממליצה לך ללכת לחנות למוצרי תינוקות כמו ד"ר בייבי וכאלה ולרואת
לד"ר בייבי יש את זאת
http://www.doctorbaby.co.il/gallery_image.asp?PageNum=2&return_parent=169&gallery_id=293רוב העגלות האמבטיה הן מסיביות וגדולת תקחי בחשבון שהחלק של האמבטיה תופס מקום באוטו.. שצריך לדאוג שיש לכם מקום באוטו
בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522
-
איפי- אין לנו אוטו...ואין גם לי ולבעלי רישיון.......
-
לגביי העגלות -
העגלה של ד"ר בייבי אומנם יפה אבל לא אהבתי אותה. הגלגלים שלה קטנים והתחושה היא שהיא לא חזקה מספיק (עוד שניה מתפרקת כשנוסעים על מדרכה עם אבנים משתלבות) ולא נוח שיש לה רק צלון שמש אחד (ולא שניים נפרדים)
לי יש בייבי ג'וגר סיטי מיני, לא רציתי אמבטיות, ואנחנו מרוצים ממנה מאוד!!!
את יכולה לבדוק את בייבי ג'וגר סיטי סלקט, היא עגלת רכבת ומגיעה עם אמבטיות וטיולונים. לשתי חברות שלי יש והן ממש מרוצות!!!
-
עינב עגלה מדהימה...!!! אהבתי אם יהיו לי תאומים קונה בטוח. חחחח
[
-
ועוד משהו - HD כנסי לאתר
http://www.teomim.net/ יש שם הרבה סקירות על מוצרים ועזרה להורים לתאומים
[
-
יכול להיות כי הראש הוא למטה מדי כבר?.... לא חשבתי על זה אפעם,
אני זוכרת רק שבאולטרהסאונד שעשיתי יומיים לפני הלידה בשביל המעקב, לא הצליחו למדוד את הראש כי הוא היה באמת נמוך מדי....
אני יודעת שיש עגלות אמבטיה של תאומים, אבל תשקלי את זה, כי גם ככה אמבטיה אחת זה שיא המסיבי והגדול, אז שתיים זה עוד יותרר...
וכבר בחודש 7-8 אפשר להתחיל לעשות סיבוב לראות ציוד ואפילו להזמין כבר
-
גם אני מוטרדת הרבה בגלל הדבר הזה- חבל הטבור שכרוך סביב הצוואר.
מדגדג לי בזיכרון שקראתי איפשהו שכן ניתן לראות, וכבר כמהימים אני מנסה להיזכר איפה קראתי את זה..
רק שאלה: ניסיתי להבין למה זה אמור להיות מסוכן- והרי כל עוד לא נחתך החבל, הם לא נושמים בכוחות עצמם, ואם כן, למה זה מסוכן? הרי אין סכנת חנק!! חבל הטבור מעביר להם חמצן לא? וברגע שיחתכו את החבל והם ינשמו לבד, מובן שיסירו את החבל....
אשמח להסבר!!!
ובכל מקרה- נקווה שהכול יהיה בסדר ויעבור בשלום..
-
זאת שאלה ששאלתי רופא בהריון והוא ענה לישבן יכולים לראות באולטרסאונד אבל הם לא אומרים כדי לא להלחיץ כי אין מה לעשות עם מידע שכזה בשבוע כמו שלך בייחוד שהם יזזו עוד הרבה והכל יכול להשתנות
-
לגבי השאלה הראשונה -
שאלתי אותה כבר כמה וכמה טכנאיות,שכולן ענו לי:"מה את בלחץ....אין שום סיבה שזה יהיה...."
חוץ מאחת שענתה לי נורמלי, ואמרה שעקרונית אפשר לראות את זה- רק שזה מאד קשה,ולא מחפשים כזה דבר רק אם יש חשד בגלל מוניטור לא תקין או משהו כזה...
אבל זה לא משהו שבודקים בבדיקה רגילה...עושים רק זרימת דם בחבל הטבור....שזה גם מספק אינדיקציה....
-
-
מאמוש לי יש עגלת תאומים מהממת 2 אמבטיות חזקה אולכת בכיף בקלות עולה מדרכות נוחה ויפהיפיה קוראים לה איזי ווקר מהממת אני הכי מרוצה ממנה בעולם . וגם הטיולונים שלה מהממים. והיא גם עוברת ברב המקומות היא לחא מאוד רחבה היא רק ניראת כך.
ויש לה גלגלים טובים גדולים בקיצור העגלה המושלמת לדעתי ותאמיני לי אני חיפשתי המון. את הססטרול אייר אני לא אהבתי והיא גם ניראתה לי לא מספיק נוחה ויפה. ואת הפירסט ווילס כל הבעלי חניות וכל מי ששאלתי לא המליץ לי עליה. וגם קשה להשיג אותה היום הם פשטו רגל או משהו כזה.
ומאמי כל שאלה בכיף אני פה ואם תרצי לדבר אז גם בכיף
-
1- זו שאלה שמטרידה גם אותי כל הזמן..
איך זה יכול להיות??
שילה נולד עם חבל הטבור כרוך סיבב צווארו ועם קשיי נשימה.
הלידה שלו אומנם לא ארכה הרבה זמן בכלל אבל אולי אם יודעים דבר כזה יכולים לזרז לידה או לא לתת לה לקחת הרבה שעות,
אולי לא מסתכלים על זה כדי לא להלחיץ,
ורק במקרה של האטות בדופק מנתחים.. אבל לפי דעתי באולטרסאונד צריך שהרופא יכתוב לו הערה על זה- שידעו בחדר לידה!
2- אין לי שמץ... בהצלחה!
-
אני קניתי את כל הציוד ללידה באמצע חודש שביעי, פחדתי שאלד מוקדם ואתקע בלי ציוד, בסוף סחבתי יופי עד אמצע תשיעי..
העגלה עולה 3000 ש״ח- לא יקר בכלל, בטח לא לעגלת תאומים.
האמבטיות עולות 500 שח כל אחת- לא קניתי כי הטיולונים נשכבים ל 180 מעלות בדיוק כמו אמבטיות וגם תמיד אפשר לקנות אותם בנפרד.
את כל המידע על עגלות תאומים תוכלי למצוא ב:
http://www.2bmommy.com/strollers/תאומים-stroller-test-2010/ואם תצטרכי לשאול משהו- תפני אליי בשמחה.
-
לגבי השאלה מספר אחת, דווקא בביקור האחרון שהייתי אצל הרופא (שהיה בשבוע 17) הוא אמר לי שחבל התבור לא סביב הצוואר.
עכשיו כשזה יותר מאוחר ובמהלך הלידה, כנראה שבגלל שהראש כבר למטה והתינוק מאוד גדול אולי קשה להבחין, אבן באמת מאוד מעניין, כמה זמן לפני הלידה התינוק יכול להסתובב עם החבל התבור כרוך בצוואר ואנחנו אפילו לא יודעות???!!!
שאלה שנייה אין לי מושג, הייתה לנו עגלת תאומים של מקלארן, שאין להם אמבטיה, וגם העגלת יחיד שלי זה בלי אמבטיה, אני אישית לא ממש אוהבת את אמבטיה, וגם בזמנו היה לנו אוטו קטן שהיינו צריכים רק עגלה שמתקפלת למטריה!
רותי
-
אמנם, אין לי תאומים אבל יש לי סיטי עלית של יחיד. העגלה יפה ומודרנית, חזקה ועוברת בקלות כל מדרכה, ניווט קל ונוח, נסיעה חלקה..
אבל (וזה אבל גדול) היא יחסית כבדה (גם האמבטיה וגם הטיולון), הקיפול הוא מסורבל ביותר: פירוק לשני חלקים וקיפול כ"א מהם בנפרד (וממש לא ביד אחת). בלידה הראשונה היה לי אוטו עם תא מטען קטן שאי אפשר היה להכניס לשם את העגלה כולה -רק את המרכב והאמבטיה תפסה את כל המושב האחורי. לאוטו של בעלי הכנסתי אותה די בקלות, אבל כל פירוק היה לוקח איזה חמש דקות. לא מתארת לעצמי איך אפשר לעלות לאוטובוס עם שני תינוקות בידיים, לפחות תיק אחד, שתי אמבטיות ומרכב ששוקל כמו סוס קטן..
אני מסכימה שרוב עגלות התאומים די דומות ופחות יפות מעגלות היחיד, אבל הפרקטיות הרבה יותר חשובה (לפי דעתי)..
בכ"א שיהיה בהצלחה והמשך קל ותקין
-
כששאלתי את הרופא שלי אז הוא אמר שאפשר לראות, אך לא מנסים כי גם אם כן אז אין מה לעשות עם זה.
-
כמה שהתעניינתי בנוגע לשאלה הראשונה.. ממש אתמול אני ובעלי דיברנו על זה.. אבל אני לא מבינה- מה הכוונה שאין מה לעשות עם זה- אז לא בודקים?? אני מבינה שזו סכנה ללדת בלידה רגילה שחבל הטבור כרוך סביב הצוואר- כי הלא היו פה לא מעט סיפורים שהסתיימו ב "מזל שלקחו אותי לקיסרי- כי הסתבר שחבל הטבור היה כרוך סביב הצוואר", אז למה לא לבדוק את זה מראש ולדעת אם צריך קיסרי- ואז לא לעבור את כל התחלת הלידה הרגילה לחינם????
בעניין העגלה- לי היתה את המיני בייבי ג'וגר- על הפנים