שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שאסור לתת דבש לפחות עד גיל שנה
    מה עם סילן ? קוראים לזה "דבש תמרים" אבל זה לא באמת דבש נכון ? זה סירופ ? ז"א דבורות לא יצרו אותו ? או שכן ?

6 תגובות
עמוד 1
  • סילאן או דבש תמרים הוא סירופ מתמרים, הידוע גם בשמות: "דובוס", חילק", "שירה".
    הסילאן אינו ריבה אלא מיץ תמרים מרוכז, שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו נוזלי, דומה לזה של דבש דבורים, אולם טעמו עדין ומתון יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב יותר של מאכלים.
    הסילאן מכיל את אותם הערכים התזונתיים שיש בתמרים: סידן, ברזל, ויטמין A, ויטמין B ויטמין C. הוא עשיר בסיבים תזונתיים, אשר מקנים תחושת שובע, ולכן הוא מצוין לדיאטה. הוא טוב לעיכול,

• כל מה שאלרגני לא מומלץ - דבש, תות, בוטנים (זה עד גיל 5 ), חלב (טיפה לפני) ועוד....

אין לי מושג אם אלרגני.

• סילאן זה פשוטו כמשמעו דבש שעשוי מתמרים.
    זה לא סמיך כמו דבש זה באמת יותר כמו סירופ אבל זה בריא מאוד!

לגבי אם מותר לתת עד גיל שנה... אין לי מושג.
  • זה לא העיניין של אלרגיה זה האקרופוליס שיש בדבש אסור לתינוקות

• תודה אדווה

• הבלונדינית עשתה קופי פייסט מויקיפידיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה