תנועות עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 21+0 וכבר שבוע מרגישה תנועות קלילות לגמרי... מאתמול לא הרגשתי בכלל תנועה.. האם זה הגיוני בשבוע הזה של ההריון? או שכל יום חייב להרגיש תנועות? גם פתאום התחלתי לאכול סרטים שהבטן נהייתה יותר קטנה... אני לא יודעת מה לעשות!!! והרופא שלי לא עובד היום...
    באהבה...

בולי בלבולי
8 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע כמו שלך לא מרגישים תנועות כל יום.
    בטן יכול להיראות קטנה יותר כי היא התמקמה במקום אחר, או עובריניו זז קצת אחורה.
    אל תאכלי סרטים, תאכלי פיתה עם משהו טעים...
    [

• חחח ליבי הרגת אותי "תאכלי פיתה"

וכן- מסכימה עם ליבי. אין צורך לדואג זה עוד שבוע צעיר ויש הרבה מקום בחלל הבטן...

• ליבי הרסת אותי מצחוק עכשיו ... תאכלי פיתה... תודה רבה!!!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • לא מרגישים כל יום בשבוע כמו שלך...

אין לך מה להלחץ !
  • יווו גם אני לפעמים מרגישה ונראה שהבטן יותר קטנה!
    וגם אני שאני לא מרגישה תנועות תמיד אני אומרת לעצמי שזה עוד מוקדם מידי להרגיש כל יום ואז אני מרגיעה את עצמי

• מסכימה עם הבנות
    בשבוע כזה לא מרגישים בתדירות

• הבנות כבר ענו לך

• הייייייייייייייי
    גם אני אתמול התחלתי שבוע 21...
    ואני גם לא מרגישה כלוםםםםםםםםםםם...אולי לעיתים מיחושים כאלו כמו דגיגונים קטנים בבטן ....אבל לא רציני...
    הבנתי שזה בסדר...
    העיקר בהריון ראשון
    ורק בעוד כ3 שבועות שיתפתחו השרירים של עוברוני נרגיש יותר...
    אני אפילו עדיין ישנה על הבטן :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה