היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לי עשו כזה בלאגן ואמרו לי רק בגיל חודש לבוא (חצופים) ממש ממש ממש לא! קצת הרמתי את הטון ואמרתי להם שאני רוצה לשקול את הילדה שלי - בשבוע הקרוב! אז קבוע לי תור ואת האמת טוב שהלכתי- כי היא לא עלתה הרבה במשקל!
תעמדי על שלך אל תלכי רק בגיל חודש!
ברור שאני לא מוכנה ללכת רק בעוד חודש !!!!!!!!!!!!!!!!
אני אלך לשקול אותה השבוע אבל איך זה נראה להם נורמאלי לחכות חודשששששששששששששש
אצלנו הם מציינים במפורש שתור ראשון נקבע לגיל חודש + שזה תור מסודר לפיחת תיק , חיסון , מדידות וכו'... ולשקילה אין צורך לקבוע תור , את פשוט נוחתת !!!! תחשבי שאם מיכל היתה בן היית חייבת לשקול יום לפני ברית ..
אנחנו קבענו תור לכל דבר, גם לשקילה
איזה חוצפנים
כן גם אני יודעת שזה חודש אבל פשוט נחתתי עליהם ואמרתי רק לשקילה פעמיים ותור אחד קבעתי לאחרי שבוע למיני מדידות בעיקר שקילה לפני הברית וכו. גם בחוה"מ סוכות שעבדו בתורנות ורציתי לדעת אם יהב כבר יכול לעבור ברית נחתתי עליהם