יו אלוהים אניעצבנית ברמות הסטריותת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משתדלת להיות מאופקת אבל בא לי לחנוקקקקקקקקקקקקקקקקק אותה
    לחנוק לחנוק לחנוק אותה
    את חמותי כמובן
    יוווווווווו מעצבנת רבאקקקקקקקק איך יש לך אהבה עלק לנכדים שלך איך? ?
    אני לא מדברת על זה שהיא לא באה לבקר אותם מיוזמתה בכלל
    אני לא מדברת על זה שהיא לא קונה להם כלום לעולם
    אני לא מדברת על זה שהנכדים שיצאו מהזה של הבת שלה כמובן יותר נחשבים
    אני לא מדברת על זה שמצידה שאוריאן תהיה בגשם בחוץ , אבל לעזור במשהו - לאאאאאאאאאאאאא
    אני מדברתעל זה שאני אומרת לה "אל תתני לילדה שלי את העוגיות המרוקאיות שאת אופה" קשים כמו אבנים - אל תתני לה לאכול
    אל תגידי לי - איזה שטויות מה את מדברת
    ואז אני מגיעה עם הילדה הביתה , באה להוציא אותה מהסלקל ולא מבינה מה זה הדבר הענק הזה בפה שלה שהיא לא מצילחה ,לא ללעוס ולא להוציא
    בעלי בדיוק באותו הרגע התקשר וחטף את כלללללללללל העצבים על אמא שלו !
    וצעקתי לו שתלך לחנוק ילד אחר ולא את שלי , ושאם אמרתי שלא תתן אז שלא תתן
    את האבנים האלה שהיא אופהוכו
    אז ברור לי שהוא נפגע אבל רבאק איך אפשר לרסן את התגובה שלי כי "בכל זאת אמא שלו" כשבאותו הרגע אני רואה את הילדה שיכלה להחנק לי ברכב ואפילו לא הייתי יודעת!
    בא לי לבכות
    בא לי לבטל את היומולדת שתכננתי לאוריאן בשבת כי לא בא לי לראות אותם אפילו!
    לא בא לי לטרוח עבורם !
    יוווווו כמה שאני עצבנית
    ועוד כתבתי לבעלי סמס שאני מבינה שזה לא נעים כי זו אמא שלו אבל אם הוא היה רואה מה יצא לה מהפה הוא היה מבין למה ככה אני נסערת .הוא כמובן לא ענה.
    יופי אז בגללה גם כן יש לי בלגן איתו . ביקשתי כבר פעם , ביקשתי פעמיים , ביקשתי רבאק ! תכבדי! לא להתעצבן??
21 תגובות
עמוד 1
  • סליחה רגע..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• שבעלך ישתה מיים קרים יעבור לו
    מה זה הביזיון הזה

חמוצתך הצליחה לעצבן אותי גם

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• א' תודה לאל שזה באמת נגמר ככה ..
    ב' אני כ"כ מבינה אותך
  • מה הוא אמר ? שתק.מה יש לו להגיד? הוא יודע שכשאני בהוריקן של עצבים - צריך לספוג.לתתלהוציא הכל.
    הוא עדכן אותי עכשיו שהתקשר לאמא שלו ואמר לה, והיא מצידי יכולה להגיד עלי מה שהיא רוצה.
  • יו...

• הצלחתי להתעצבן (טוב, זו לא כזו בעיה אצלי

• מעניין איך הם היו מגיבים אם היא הייתה נחנקת מזה, חלילה
  • זה מאוד מפחיד
  • היא בנאדם נורא אמיתי . היא לא עושה את עצמה
  • אמאלה!
    מה זה זה?!?
    תקשיבו שתיכן (שוקו מוקה והדס) אני פשוט בהלם

• מה אני יגיד לך בייבי בום .."מזל" שבדיוק בעלי התקשר וחטף את כל העצבים במקומה כי הייתי נכנסת באמאמא שלה.
    אשכרה לפעמים שווה לשלם כסף לביביסיטר זרה אבל מבינה עניין מאשר להשאיר את הילדה לשעתיים אצל סבתא ש...
  • יואוווווו הדס
  • זאת ממש סבתא מהאגדות האחים גרים
    ברור שעדיף בייביסיטר
    ברררררר.........

• תרשי לי:
  • מאמי תסלחי לי אבל איך אפשר לשתוק על דבר כזה??????
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נקווה שמתישהו היא תקלוט לא לתת לה את העוגיה. גם לי יש רזומה על הסטומה שלי ולא רציתי לפתוח שרשור נוסף: יש לנו קצת בעיות עם שקד ללכת לגן ומובן למה ואמא שלי בדכ עוזרת לי או שהיא שומרת על יהב או שהיא לוקחת את שקד, ביום שישי אמא שלי פנתה למיכל דליות ברדיו ותאמת ידענו את הכל וכשבעלי סיפר לה שפנינו לסופר נני אמא שלי היא פתחה פה בשביל מה פניתם עשיתם מהילדה משוגעת וכו ואם אמא של שרית עשתה שהיא תמשיך לקחת אותה ואני לא מתכוונת בכלל לעזור- אפשר לחשוב שאת עוזרת בכלל לא אכפת לה אם אני מוציאה את יהב במזג הזה הרי ברור לה שאמא שלי באה ולפעמים זה ממש מלחמה להוציא את שקד בכוח תציעי עזרה אולי איתי היא תסכים ללכת לא מעניין אותה כלום היא חיה בללה לנד שלה

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זה מסוכן!!! חמותך באמת עברה את הגבול!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה