היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה כלל תופעות לוואי וכאלה חום רוק וכו' נמקי פרטי והסבירי?
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
24 תגובות
עמוד 1
אצלנו שן ראשונה יצאה למטה בגיל 11 חודש היינו מאושפזים בבית חולים עם ברונכיט אני מאמינה שיש איזשהו קשר לבקיעה של השן והיה מלא רוק החולצה תמיד הייתה רטובה [/]
לבן שלי עדין לא יצא שן הוא בן 4 חודשים אבל אשמח לשמוע אך עבר על הבנות כדי שאכין את עצמי נפשית
לבת שלי יצאה שן ראשונה בגיל 10 חודשים,שן תחתונה... זה היה מלווה ב3 שבועות של שילשולים ודלקות אוזניים וכן חום.. אבל ברוך ה' שיצא כל השאר מאחורינו... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
דרך אגב שאלה נוספת (סליחה אורלי על החוצפה) זה נכון שאם מניקים השיניים יוצאות יותר בקלות
ענבלי אני מביאה חלב שאוב זה גם נקרא?
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
לילדה שלי יצאו 2 ישרלמעלהולא הקידמיות אלה 2 שלידם..מאז ועד גיל שנה וחצי יצאו לה תמיד 2 שיניים ככה שהפה התמלאו די מהר בשיניים וכן תמיד אבל תמיד היה מלווה בחום והרבה הרבה רוק..קניתי לה טי-ג'ל לא ממש עזר לה..
2 ביחד למעלה בגיל 8 חודשים.. אצלנו הראשונות היו מלוות בחום והרבה רוק.. ומשחק של הידים בפה..
ענבל לא נראה לי שיש קשר כי הנקתי אותה ועדיין היה חום ורוק וכאבים.. [/center] ]
אצלנו שן ראשונה יצאה מאוחר יחסית (כמעט בגיל 10 חודשים...) זה כלל הרבה רוק, עצבים של הילדה, גם שלשול היה לה.. ופה ושם גם חום... אה גם הלילות לא היו רצופים, היא היתה מ תעוררת בבכי, הייתי משתמשת בנורופן או שלפעמים המשחות ג'ל האלו היו מרגיעות את המקום... צריך בעיקר סבלנות עד שהתקופה הזאת עוברת...
וואייי אני ממש לא זוכרת באיזה גיל יצאו להם שיניים חחחחח
אבלללללללללללללל
אני הנקתי עד גיל 8 בערך חחחח והיו תופעות לוואי כמו חום, קקי רך, ואצל הקטן- אוזניים.
בשמת
בגיל 7 וחצי חודשים, 2 במכה אחת, שיניים תחתונות קדמיות. לרוב, כל פעם הייתה מוציאב 2 שיניים במכה. הנקתי אותה בתקופה הזאת וב-4 שיניים הראשונות לא היו שום תופעות של חום, נזלת וכו'.
5 חודשים, 2 למטה בו זמנית. לפני זה היה רייייייייייר הרבה ריייררר חבלים של ריר!
אצלנו יצא שן ראשונה בגיל חצי שנה 2 במכה אחת
בדרך כלל מוציאים 2 למטה ואחר כך שתיים למעלה
אצלנו יצא בגיל שמונה תשעה חודשים
אורלי בטחח זה חלב אם לכל דבר
בגיל 6 חודשים ויום
שן ראשונה בגיל 8 וחצי חודשים יצאה למטה טרור אחד גדול, מאז היא מתעוררת כל לילה (כנראה כבר התרגלה) חום ודלקת גרון.
חברות, לאדל שלי יצא השן הראשונה למטה בגיל שנה וחודשיים!!!! השיניים שלה זה בכלל קטע הזוי, הסדר של הבקיעה שלהם קצת מוזר, שתיים תחתונות, ארבעת הטוחנות (!!!) ורק אח"כ הקדמיות... וככה זה ממשיך חח וב"ה טפו טפו בלי תופעת לוואי אחת אפילו
אני יודעת שככל שהשיניים יוצאות מאוחר יותר ככה יש פחות תופעות.
שניה לפני שהתחלתי לברר על כתרים ושתלים לתינוקות, בגיל שנה וחודש (
אלינור
ילד ראשון הרבה רוק , נזלת 3 ימים אחריה שן ראשונה בגיל 8 חודשים אחד למטה ואחרי כמה ימים אחד למעלה
הבת שלי בגיל 6 חודשים לא היה לה תאבון ליום אחד
לבת שלי יצאו בזוגות - בגיל חצי שנה יצאו 2 למטה -היו תופאות לוואי -היה לה חום...
9 חודשים למטה רוק ונשיכות
שן ראשונה בגיל עשרה חודשים וחצי, הייה לה המון רוק והייתה קצת נודנקית בלילות