-
תעשי דרך הקופה מאמי
זה באמת לא הבדל גדול ..
דרך הפרטי זה סתם שריפת זמן ועוד כמה תמונות תלת מימד
הכי חשוב שהכל יהיה תקין בע"ה
-
לשלם יותר יקר, זה לא בהכרח אומר שתקבלי סקירה או יחס יותר טובים ומדויקים.
יש רופאי קופ"ח מעולים, ויש רופאים פרטיים שהם לא מי יודע מה..
לדעתי תנסי לגשש אחר המלצות על רופא קופ"ח שהוא מקצועי ומעולה, ותקבעי אליו דרך הקופ"ח. בשביל רופא טוב שווה לחפש גם בערים אחרות. זו הרי סקירה חד פעמית אז מקסימום תיסעו קצת.
אבל הפער בין 28 ל1200 נשמע לי גדול מעט אם ניתן בתאוריה לקבל את אותה תוצאה.
(לעיתים הפער מוצדק, בפרט במקרים של צורך בדיוק רב ומקצועי ביותר שלא ניתן לקבל במחיר המוזל, מה שאני לא בטוחה שתקף כאן, כמו שפירטתי)
שיהיה בהצלחה בכל מקרה!!
-
הם בודקים את אותו הדבר
הרופאים מחויבים לכך
בפרטי- את יותר זמן עם הרופא-
בד"כ אין תור ארוך כמו בקופ"ח ששם זה סרט נע
ודם את מקבלת תמונות ודיסק של וידאו ותלת מימד..
ולכן התשלום
אבל יש כאלה שעובדים הם קופח ומשלמים רק 200-250 שח- לא כזה נורא לפעם 1! את יודעת- הריון ראשון, מתלהבים
אני את ה הסקירה ראשונה שלי עשיתי בפרטי ואת השניה עשיתי בקופ"ח...
-
את כ-ל הבדיקות שלי עשיתי דרך קופ"ח ואני לא מצטערת לרגע,
בדיקה פרטית בעיניי זו עוד דרך להוציא כסף מזוגות בהריון, עוד
בזבוז כסף מיותר.
-
בנות תודה!!! עשיתן לי סדר בראש ויותר חשוב ניקיתן לי את רגשי המצפון!! אני אבצע את הבדיקה דרך הקופה. תודה מקסימות!!!
-
אני את הסקירה המוקדמת עשיתי פרטי ואת המורחבת דרך קופ"ח אצל רופא שמקבל בבי"ח, שהוא רופא מעולה. ממליצה לך לבדוק בקופ"ח מי הרופאים שמקבלים. יש גם רופאים שהם לא עובדי קופ"ח אבל הם בהסדר עם קופ"ח והעלות של הבדיקה היא רק עלות הוצאת טופס 17. בהצלחה!
-
המורחבת זה הסקירה המאוחרת
-
יפה שלי!!!!! אנחנו מתכתבות ואת לא שואלת??
דרך הקופת חולים מגיעה לך סקירה אחת לבחירתך- מוקדמת או מאוחרת ובשתיהן בודקים את הדברים הבסיסיים אך הכי חשובים.
אני את הסקירה המוקדמת עשיתי אצל ד״ר הררי בפרטי- עלה לי 112 שח אחרי השתתפות של המושלם, את הסקירה המאוחרת עשיתי בקופת חולים ג׳- 28 שח.
אם משהו לא סגור לך- את יודעת איפה למצוא אותי :)
-
מאמי מצטערת כל מה שקשור לקופה אני נגד!
עברתי בעצמי רשלנות נוראית
עדיף לך להשקיע כסף ברופא טוב מאשר בחאפרים
כמובן שזו דעתי בלבד
-
אודליה את המוקדמת אכן עשיתי באופן פרטי, אבל את הסקירה השנייה אני אעשה בקופה כמו שרובכם המלצתן. נבי לא רציתי להטריד אותך עם שאלות של טירונית
-
מאמי שלי אנחנו תמיד טירוניות..
עד ש״התמקצעתי״ בהריון ובתופעותיו- ילדתי ועכשיו אין לי מושג מהחיים שלי איך מטפלים בתינוקות.. עד שאלמד קצת הם יגדלו כפרה עליהם ובמקום כמה להאכיל אני אשגע כאן בשאלות אחרות..