איזה חוצפןן!!! אמא!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיברתי עם הבוס שלי ואמרתי לו שהגבייה לא תיקח לי כל היום...גג עד 12 בצהרים ומה הוא רוצה שאני יעשה עד 17:00...וככה דיברנו ודיברנו ופתאום מה הוא אומר לי?!? "אז אולי נפרד,מה את אומרת??" ואני כזה

21 תגובות
עמוד 1

• רגע, רגע, רגע אחד!!!! לא הבנתי, הוא ניסה להזרים אותך להתפטר????

איזה חצוף!!! זה פשוט כי הוא יודע שאסור לו לפטר אותך בלי לעשות תהליך, וכי הוא יודע שאסור להרע לך את התנאים!!!!! אל תתני לו ואל תסכימי לזה.

אני במקומך גם הייתי מתחילה להקליט שיחות איתו בנושא הזה.

תפני לקו לעובד או לארגון אחר כלשהו שדואג לזכויות העובדים והם כבר ינחו אותך מה לעשות. אם הוא פוגע לך בשעות, זה לא יכול לבוא על חשבון השכר שלך.....
    יואו, איזה עצבים חטפתי עכשיו!!!! ולמה את מגדילה ראש ושואלת מה תעשי עד 17:00? תמרחי את הזמן ושייקח לך עד 17:00... אסור להיות טובים מדיי!!!

• כי אני במילא משעממת פה! אני לא רוצה להפוך להיות לאדם מפוחלץ! אני מעדיפה לעשות ולעבוד ככה הזמן יזוז ויזרום לי!

איך הוא לא מתבייש להעיז להגיד לי אז אולי ניפרד!??? אתה יודע שאני בהריון כאילו מה?!?!?!?!?!?!?!?!??!

• הזוי לגמרייייייייייייי

בשמת
  • מצטרפת ליפעת בכל מילה!!!

אסור לו לפטר ולא להוריד במשכורת.
    אם הוא רוצה לצמצם את השעות ולהשאיר את המשכורת כשהייתה, על חשבונו- בסדר, אבל לפגוע במשכורת אסור לו.

תראי לו שאת בקיאה בחוק ושלא יעבוד עלייך

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אמא איזה חוצפןןןןןןןןןןן!
    אסור לו לפטר אותך!!!!!!!!!

• לפחות החוק איתך- אסור לו לפטר אותך!!!!!
    שיא החצוף, איך יש אנשים כאלה, בלי בושה ממש..
  • בובה תשמעי,
    אני יודעת שזה מעצבבבןןן בטירוף ואני מאוד מבינה אותך אבל תסתכלי על זה בצורה אחרת.

אם את מכירה את הרבנית ימימה מזרחי המדהימממההה, פעם היא דברה על זה שאישה יודעת להתרגל לכל מצב וגם לרע היא מתרגלת ולא שמה לב כמה הוא לא טוב בשבילה וקשה לה להפרד ממנו.. היא נתנה מלא דוגמאות ואחת מהן זה על מקום עבודה היא אמרה שיש נשים שפשוט סובלות במקום העבודה שלהן אבל בגלל שיקולים כאלה ואחרים או בגלל שהן התרגלו לכך הן לא עוזבות, וזה מממשש לא טוב! אז מגיע השלב שאם את לא עוזרת לעצמך להחלץ מ"הג'יפה" הקב"ה יעזור לך וזה בא דרך הפיטורים, ברור שיש יוצאי דופן אבל במקרה שלך זה ממש ככה!

ראיתי כבר שלא טוב לך בעבודה לפי מה שספרת בהודעות קודמות, ואת בהריון עם תאומים, יכול להיות שהגיע הזמן לנוח קצת בבית ולהשקיע בדברים אחרים בשבילכם...
    וכן זו אולי הדרך של הקב"ה לגאול אותך מייסורייך בעבודה הזאת!
  • חופשי חוצפן! החוק איתך בובה..

• http://www.starmed.co.il/forum-24
    פה תוכלי לקבל את כל האינפורמציה על זכוית האישה בהיריון, פה אפשר לשאל שאלה יענו לך מקצוענים. מומלץ אפילו סתם לקרוא שאלות של אחרים יש מלא אינפורמציה.

• אל תפחדי ממנו הוא לא יכול לפטר אותך ולא יכול לקצץ לך בשעות

כמו כן הוא מחוייב להחזיר אותך לעבודה אחרי הלידה אם את רוצה לחזור או לא זה כבר עניין שלך אבל הוא מחוייב

ואם הוא יגיד לך בואי נפרד תגידי לו בוא נפגש בבית משפט - ח-צ-ו-ף!!!!!

• הוא חצוףףףףףףףףףףףף שימי עליו פס
  • הכי מצחיק זה כשאמרתי לו שהוא לא יכול להוריד לי בשעות כי אני בהריון וזה לא כזה פשוט מה הוא אומר עושה? מעקם פרצוף ואומר שזה לא כזה קשה לעשות את זה ושזה די אפשרי...

• מתוקה, הוא מנסה את כל הפוזות כדי שתחשבי שהוא יכול לעשות הכל בלי בעיה.. ולכן עדיף לך להתפטר..

בדרך כלל באמת בוסים יכולים לעשות מה שבא להם.... אבל.....
    הפעם הוא טועה!
    החוק מאוד מאוד לצידך, והוא יודע טוב טוב שלא כדאי לו להתעסק עם זכויות נשים בהריון.
    אם הוא אכן יפטר או ירע תנאים, ותהיה תביעה מצידה (וכדאי לך להבהיר לו את הצעד הבא הזה שלך אם הוא יעז להרע את התנאים או השכר), הוא יפסיד ובגדול, ובסוף הוא יצטרך לשלם גם פיצויי, גם הוצאות משפט וקנס לא הכי נחמד.
    וזו בדיוק הסיבה שהוא מנסה לגרום לך להתפטר מעצמך. כי הוא לא רשאי לפטר.

תראי לו שאת מאוד יודעת ובקיאה בחוק, ואי אפשר לקשקש לך קשקושים.

אה ונזכרתי בעוד פרט- אם אחרי החופשת לידה את מתפטרת לצורך גידול הילד, במידה ועבדת מעל שנה (ואם אני לא טועה חופשת הלידה נכנסת למניין 12 החודשים), דינך כמי שפוטרה, והוא עוד ישלם לך פיצויי פיטורין (חודש לשנה. גם כן כסף)
    תבררי טוב טוב, אפילו עם עו"ד, ותסחטי מהחצוף וחסר הטקט הזה כל מה שאת יכולה
  • ועצה אישית שלי:

כדאי לך להתחיל להקליט אותו ולתעד כל דבר בכתב.
    למקרה שיחליט לבקש אישור מהתמ"ת לפטר אותך בשל לקות בתפקוד, ועוד שלל תירוצים שאינם קשורים להריון (יש דברים כאלו).
    הייתי שוקלת אפילו להתלונן על יחס מפלה מצידו כדי שידעו שיש רקע ביניכם אם יחליט לבקש אישור לפטר.

בקיצור:
  • רוצה להיפרד שיפטר אותך !!! גם ככה לא טוב לך הוא יפטר אותך תוכלי לתבוע אותו לקבל כסף עד תום ההריון וגם בחופשת לידה ושילך לעזאזאל
    אם הוא לא יודע להעריך עובדת שבאה להגיד לו שלוקח לה פחות שעות לעבוד ובמילים אחרות שואלת מ עוד היא יכולה לעשות
    לא טוב לו יאללה שיפרד !!
    חצוף!!! לא יאומן כמה חוצפה יש בעולם הזה !
    גועל נפש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה