היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות, תנסו להיזכר, אחרי שהיה לכן מועד הביוץ (במידה וזיהיתן אותו) מה היה לכן מבחינת: הפרשות כאבי בטן הרגשה כללית
כל דבר שתוכלו לשתף אותי אני אשמח
4 תגובות
עמוד 1
גליוש, תעשי לעצמך טובה ואל תחפשי סימנים אם לזה את מכוונת.... תאמיני לי שאני מבינה מה עובר עלייך וההמתנה הזאת מורטת עצבים!!! אני על סף שיגעון, בסוף השבוע אני צריכה לעשות בדיקת דם להריון. זה יהיה בדיוק 14 יום אחרי ההזרעה ואני במתחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! תנסי להתעלם מסימנים כי לפעמים זה יותר פסיכולוגי. וגם הסימנים של הריון ומחזור זהים לפי מה שהבנתי אז אי אפשר לדעת... בקיצור, אני מחזיקה לנו
ממוש אצל כל אחת זה מאוד אינדיבידואלי אני למשל היו לי כאבים לקראת מחזור בדיוק כמו לפני מחזור ויצאו לי מלא פצעים שעד עכשיו חוגגים לי על הפנים ללא הרף
הי גלגל, אני לא זוכרת שום דבר מיוחד, מה שרק מוכיח כמה הסימנים שאנחנו כ"כ רוצות לראות יהיו שם, אם רק נחפש אותם! תשתדלי לא להתעמק בזה, לתת עבודה עם הבעל, ולקוות לטוב. יותר מזה אי אפשר.
בנות יקרות שלי, אני לא מחפשת סימנים!!! אין לי שום סימן גם ככה. היה לי ביוץ מוקדם בטירוףףףףף אתן לא מבינות בכלל... קיבלתי ב-8.11 וכבר ביום שני היו לי את ההפרשות הכי צמיגיות שיש בעולם שנמשכו כל היום והבנתי שהולך להיות ביוץ בקרוב אז כמובן קיימנו יחסים מאז יום כן יום לא... אז גם ככה עדיין מוקדם לסימנים!!! פשוט זה מאוד עניין אותי לראות מה היה אצל כל אחת מכן...