אוףףףףףףףףףףףףףף! צריכה חיבוק!!!!!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה יום סיוט! גיא כל היום לא ישן, ישן סה"כ שעה בעריסה וקם, הוא נרדם רק עליי וגם זה לא כל הזמן, הוא מת מעייפות!!!!!!!!!!!
11 תגובות
עמוד 1
בובי מאמי מבינה את הדכאון זה בגלל מזג האויר מחר יהיה יותר נעים ותוכלו להתאוור קצת. אולי תבקשי מבעלך קצת עזרה? תוכלי קצת להשתחרר ולעש\ות קצת דברים עם עצמך בשקט..?
נופקי - בעלי עדיין לא חזר מהעבודה...
ענבל - תודה בובית
מאמי זה כלכך מוכר.... כולנו עברנו את זה ולכולנו היו ימים שהתינוק פשוט לא ישן!!! ומשתגעיםםםםםםםםםםם..... אל תרגישי לרגע שאת לא בסדר או משהו כזה- כי זה פשוט יום כזה...
הוא לוקח מוצץ? את צריכה פשוט למשוך לו את השינה ולהרגיע אותו מיד איך שהוא קם... לא לתת לו להתעורר ממש.... לא לחייך ולדבר איתו כאילו הוא קם עכשיו ואפשר לשחק אלא להמשיך לנסות להרדים אותו.
כמובן- הכי קל ליייעץ- קשה ליישם!
חשוב שלא תרגילי אותו למנשא מה עם מוצץ הוא לוקח? ואם כן זה לא מרגיע אותו?
הוא לוקח מוצץ ומאוד אוהב - לפחות זה, אבל גם זה לא תמיד עוזר...
ובקשר ללהרגיל אותו למנשא - לא יודעת מה לעשות כבר, זו הברירת מחדל שלי. ניסיתי לשים אותו בעריסה, הוא בכה... לא נשברתי ולא הוצאתי אותו, החזקתי לו את המוצץ, ליטפתי אותו, הוא נרדם וקם וחוזר חיליה ושוב בוכה... אז שמתי אותו במנשא, לא יודעת מה לעשות כבר...
יש לך כנראה דכאון עדין אחרי לידה. גם לי היה עם אוריאל. יעבור.... תחזיקי מעמד
בובההה...
אין לי הרבה מה להגיד... אני לא יודעת איך לעזור אבל קבלי מליון חיבוקים...
יפה שליייי מסכימה איתך שמזג האויר לא תורם למצב רוח
שולחת לך מלאן חיבוקים!!! יש ימים כאלה אבל הם יעברו מהר ואוטוטו יהיה לך ילד עצמאי ומדהים
נדבר בפייס
תודה לכולכן מדהימות!!!!
מאמי תתנחמי זאת תקופה קצרה שתחלוף מהר ואז תתגעגעי גם לזה