שלום לכולן :) צריכה עצה ממנוסות ממני... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום חזרנו הביתה בשעה טוב מבית החולים לאחר 5 ימי אישפוז... בבית החולים עופרי (כן, ככה קוראים לה!) בקושי אכלה, היה צריך להלחם איתה כמעט בכל הארוחות.. בעיקרון היא אוכלת כל 3 שעות 35-40 CC. העניין הוא שבגלל שהיא קטנה היא מתעייפת מאוד אחרי 20 או 30 CC, נחה רבע שעה ואז מסיימת את הארוחה. עכשיו כשחזרנו הביתה היא אכלה ב3 30 CC ורק ב4 וחצי השלימה עוד 20 CC. אח"כ ב5 ורבע היא רצתה עוד ואכלה 20 CC !!!!!!!! אני שמחה מאוד כי סוף סוף היא אוכלת ב"ה. אבל לא יודעת איך לחשב את הארוחה הבאה?? מתי לתת לה? אני לא אחכה שהיא תהיה רעבה כי היא מסוגלת לישון עכשיו 5 שעות נראה לי.. אז אולי לחכות 3 שעות ואז לתת לה? לחכות 3 שעות ממתי שהיא אכלה 40 או את ה20 האחרון? אני לא יודעת...
ועוד דבר- אחרי שהיא אכלה את כל זה היא התחילה ממש לבכות זה לא גזים - בדקתי זה לא קקי - בדקתי זה לא גרפס- היא עשתה כבר זה לא עייפות (כי ברגע שאני מניחה אותה בעריסה היא בוכה) וזה לא רעב כי היא אכלה מלא.
מה זה יכול להיות??
תודה רבה על העזרה אמא טריה ומאושרת
14 תגובות
עמוד 1
כמה היא שוקלת? מתחת ל-3 ק"ג להעיר כל 3-4 שעות להאכיל. מעל? אין צורך להעיר בכלל. שתקום כשתהיה רעבה איך את יודעת שזה לא גזים?
איזה 3 קילו... הפיצקולה שוקלת 2,200!! השאלה היא 3 שעות ממתי? מ3? (שזה עכשיו ב6, והיא בטוחה לא רעבה)...אז מתי לתת לה? וזה לא גזים כי החזקתי אותה ושמתי יד על הטוסיק לכמה זמן וראיתי שאין לה גזים.. ולחצתי מעט על הבטן התחתונה (מה שמרגיע אותה כשיש לה גזים) וזה סתם הציק לה יותר ולא הרגיע.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
להיפך, נטלי בוכה כשיש לה גזים במיוחד אם לוחצים לה עם הבטן כי זה כואב לה יותר ולאו דווקא יוצאים פוקים.
כן, 3 שעות מהפעם האחרונה שאכלה! לא משנה כמה.
בהצלחה
היא נרדמה, היה לה גרפס... טעות שלי
במשקל כזה הם לא אוכלים הרבה, כל 3 שעות להעיר אותה, גם בלילה. זה חשוב מאוד במשקלים האלו ( אני יודעת את זה מהבת שלי שנולדה גם במשקל נמוך) עד שהיא תהיה 3 קילו צריך לעשות את זה.
ולפי דעתי, אם היא אכלה לך רק 10 מ"ל בפעם האחרונה אז את לא צריכה לחכות עד 3 שעות, לדעתי צריך לתת לפני.
ועוד לא הספקתי להגיד לך אבל, מזל טוב!!!!
בובה רז נולדה 2.200 בקיצור זה גודל הארוחות בגיל הזה וזה בסדר, רז היתה אוכל 5-10 סיסי הם קטנים הקיבה שלהם פיצית לא אמרו לך שזה בסדר בבית חולים? עד היום היא אוכלת לי לא יותר מ120 כל 4 שעות
ידעתי על השם, אבל חייבת להגיד שהוא מדהים
מזל טוב נסיכה שם מהמם עופרי תגדלי אותה בנחת!!!!!
תכווני לך שעון מעורר כל 3 שעות ותאכילי אותה אם זה תמ"ל תכיני לה מנה של 60 כמה שהיא תאכל - תאכל הקיבה שלהם קטנה... לאט לאט היא תעלה לך במינון....
הי, אני רוצה להגיד שעופרי זה שם מהמם בעיניי!. את שואבת או נותנת לה תחליף חלב? כי אם זה סימילאק/מטרנה, 30/35 CC זה בסדר גמור. היא קטנטונת והקיבה שלה גם פיצית, היא תתרגל לאט לאט להגדיל כמויות. אני חושבת שע"פ הסיפור שלך אולי באמת היה לה טיפה כבד הארוחות בהפרש קטן,אבל כמו שהרופא של הילדה שלי אמר לי כשהיא נולדה (והיא ממש לא היתה קטנה), תני לה לאכול מתי שרוצה!!! הרבה מזל טוב
כבר כולן ענו לך, להעיר ולהאכיל ותראי שעם הזמן הכמות של האוכל יעלה והיא גם תדרוש לבד
איזה שם מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גידול קל ונעים
קודם כל- שם מהמממממממממממממם
בובה,
אני לא מהמנוסות שנותנות עיצות אבל אחלוק איתך את מה שעובר עלינו - הבובות שלנו בכל זאת בהפרש של כמה ימים בלבד
מאמי הקטנות שלי נולדו 2400 וכל 3 שעות מאז שהתחילו נתתי להם וכל אחת ערך לה שעה לאכול. הם אכלו ואז הפסיקו לגרפס ואז החלפתי טיטול וחיממתי את האוכל ואז הם המשיכו. ככה עליתי מ40 לאט לאט כל יום הם הוסיפו קצת.