התייעצות קטנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה סוגי חטיפים (ואיזה) יספיקו ל -30 ילדים?!
    וכמה חבילות מכל חטיף?!
7 תגובות
עמוד 1
  • לאיזו מטרה?
    האם זה כולל עוגה?
    ארוחת בוקר/ערב/צהריים?
  • מסיבת יומולדת - ילדים בני 9
    אחה"צ
    נקניקיה בלחמניה, עוגה וקרמבו בסוף
    ולגבי החטיפים, אין לי מושג כמה לקנות
  • נראה לי -
    שתי שקיות גדולות של תפוציפס
    2 במבה
    אריזת ופלים
    נראה לי שזה מספיק לחלוטין בתוספת לנקניקיה עוגה וקרמבו

• 4 חבילות מאלו:
    במבה
    צ'יפס
    2 חבילות מאלו:
    דוריטוס
    דובונים
    2 חבילות מרשמלו
    2 חבילות וופלים שוקולד

תשפכי שקית אחת מכל סוג לצלחות חד פעמיות ואת היתר תשימי בצד, וככה תמלאי את הצלחת של מה שנגמר כל הזמן.
    בטוח ישאר לך, אבל עדיף להכין קצת יותר מאשר שיגמר והם ירצו ולא יהיה לך עוד.
    אני פעם נתקעתי באמצע מסיבה לבני 6 בבריכה בקיץ - בלי דובונים שנגמר (הכנתי בדיוק הכמויות שכתבתי לך).
  • 30 ילדים סה"כ 6 חבילות גדולות לא מספיק לדעתי ... בשנה שעברה לי-ם הולדת של בני (25 ילדים בני 4-5 גג ) חיסלו 9 חיבילות - 3 ציפס
    3 במבה
    3 בייגלה
    בנןסף היו עוגה ענקית 4 קילו כעשיתי בהזמנה לפי משקל , 30 בורס גבינה ו30 בורכס תפ"א .וחיסלו אכל שעתיים אחרי א. בוקר . אחרי צהריים עוד חיסלו3 עוגות גלידה . וכל זה בגן .
    בגם חובה - סולידי יותר ובריא - עסור ממתקים : הכנו ירקות, זיתים , ביצים קשות , פיצות קטנות וכו.
    http://www.holdthatpic.com/
  • ילדים בני 9 אוכלים המון לא?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תודה בנות,
    וכן ילדים בני 9 אוכלים המון!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה