היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אשמח לתשובות... 1. כמה זמן אתן מתעכבות בגן בבוקר וכשאתן לוקחות את הילדים מהגן? האם הגן מאפשר את זה או דוחק בכן (בלי מילים) ללכת? 2. האם אתן מתעניינות באופן יומיומי מה הילד אכל ואיך היה באותו היום? 3. האם אתן מקבלות פידבקים כלשהם מהגננת/ מטפלת בלי שתשאלו? 4. עד כמה הגן משתף אותכם במה שקורה עם הילד באופן כללי בגן? תודה.
13 תגובות
עמוד 1
היי
בבוקר אני לא מתעכבת כמעט...
אני תמיד שואלת איך עבר היום, איך אכל ואיך ישן, האם עשה בסיר (אנחנו בתהליך גמילה). זה לא לוקח הרבה זמן, אני משתדלת לא לחקור אותם יותר מדי כי גננות תמיד מספרות לי סיפור אחד או שתיים בלי שאני שואלת על נתנאל: הם הכינו עוגיות ונתנאל עזר מאוד, נתנאל שיחק בזה, היה פעילות של שירה וריקוד והוא רקד וכו וכו... קיצר, כל יום גננות מוצאות על מה להחמיא לנתנאל ולתת לי הרגשה טובה
לנו יש סבטה ואיגור והם הכי מקסימים שיש! סבטה תמיד מספרת לי ביוזמתה איך היה, כמה אכל, מה אכל ומתי, האם בכה (5555 זה לא קורה הרבה, אז היא מספרת לי בעצב שהוא בכה קצת היום..)
יש אצלה נוהל שההורים לא נכנסים לגן. אני מוסרת את דור בכניסה והוא הולך אליה בשמחה. בצהרים - אותו הנוהל. אני מצלצלת באינטרקטום, הם מכינים אותו ואז מביאים אותו לדלת. במעמד הזה מספרים לי על איך עבר היום, מה מצב הקאקוש (
1. כמה זמן אתן מתעכבות בגן בבוקר וכשאתן לוקחות את הילדים מהגן? האם הגן מאפשר את זה או דוחק בכן (בלי מילים) ללכת? לא מתעכבת אף פעם - חיבוק, נשיקה ואני הולכת. כשאני באה להוציא אותה, אני מדברת כמה דק' עם הגננת או עם אחת המטפלות, מתעניינת איך היא הייתה, האם אכלה וכו'.
2. האם אתן מתעניינות באופן יומיומי מה הילד אכל ואיך היה באותו היום? כן, כל יום.
3. האם אתן מקבלות פידבקים כלשהם מהגננת/ מטפלת בלי שתשאלו? כן, הגננת כל הזמן משבחת אותה על השתתפות בפעילויות הגן וכל הזמן אומרת כמה היא מקסימה וחכמה.
4. עד כמה הגן משתף אותכם במה שקורה עם הילד באופן כללי בגן? בכל דבר טוב או רע תמיד הגננת משתפת אותי.
תודה על התשובות. הגן הוא טוב ואני די מרוצה אבל הם מבחינתם שימי את הילד ולכי וקחי ולכי ואני רוצה להתעניין קצת יותר וזה מרגיש לי (ע"י המבטים) שאני קרצייה למרות שאני שואלת רק דברים בסיסיים כמו אוכל ושינה. והם מבחינתם משדרים: סמכי עלינו אנחנו יודעים את העבודה. באמת יש הורים שאני רואה שלוקחים והולכים, ולי חשוב לשמוע קצת... עכשיו שאני רואה שאני לא היחידה ושזה מקובל אמשיך להתעניין.
היי
עדיף להיות 'נודניק' ולשאול שאלות מאשר ללכת עם סימני שאלה הביתה, פעם אחת איחרתי ולא הספקתי כמעט לשאול כלום, הילדה חזרה הביתה עצצצצבנית בטירוף, בוכה והיסטרית, ותוך כדי משחק, היא פשוט נרדמה! למחרת באמת התברר שהיא לא ישנה טוב
אני תמיד שואלת כשאני באה לקחת אותה איך היא הייתה, אם היא אכלה וישנה כמו שצריך, הגננת שלה מקסימה ומאוד אוהבת אותה, היא תמיד מספרת דברים טובים עליה ב"ה
אל תהססי לשאול או להתעניין בגלל המבטים, זכותך המלאה
התגעגעתייייייייייייייייייייי
ים זמן לא דיברנו..... החיים כלכך עמוסים.
מה איתך?
ולסקר- אני בבוקר שמה מנשקת והולכת אחרת- בכי שנקרע הלב חחח כשאני לוקחת אותם אני מתעכבת 3-5 דקות בכל כיתת גן. מה עשו/ כמה ישנו וכו'
לא נותנים הרגשה לא נעימה- להיפך.
3. לא. אני שואלת מה שמעניין אותי.
לא משתפים- רק עונות לשאלות שלי.
אל תתביישי לנג'ס למטפלות. אחרי הכל זו הנסיכה הכי מושלמת בעולם!
בשמת
עדין אין לי ילדה במעון אבל בתור אחראית כיתה -בכיתת התינוקות זכותך המלאה לשאול שאלות על הילד/ה שלך גם אם זה נראה לי שעושים לך פרצופים.
אני דווקא מאד הערכתי את ההורים ששואלים שאלות מאשר את ההורים שבאים לקחת את הילד וזהו- הולכים. ודווקא מצאתי את עצמי כמה פעמים מנסה לשתף אבל לא היתה היענות מצד ההורה (במיוחד האבות)
טוב מדובר בגן פרטי גילאי 3-4 בבוקר אני לא מתעכבת, בצהריים קצת לצוות אין בעיה לשתף, אבל אצלי המצב שונה הבן שלי עם משלבת, אז היא מדווחת לי כל יום למייל בצורה מאוד מעמיקה איך הוא היה גן You're my heart, you're my soul
תודה בנות
אז סליחה מה זה 2-3 דקות זה כלום! שיעשו פרצופים אל תתייחסי
מה שגם את יכולה לפנות לאחראית- ולדבר איתה ולומר לה... (איתי איזו אמא דיברה על כך שכל הזמן היה נראה לה שמטפלת אחת מנסה לנפנף אותה. טוב לדעת את זה, דיברתי עם אותה המטפלת והכל היה חזר להיות בסדר גמור!)