דחוף בקשר לאנהלציה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה בתחום והיום הרופאה אמרה לי לשים באנהלציה 0.3 סיסי טרבולין והמזרק שנתנו לי בסופר פארם כל 5 קווים זה סיסי אחד ושכנה שלי אמרה לי לתת 3 קווים קיצר התברברתי עם עצמי
18 תגובות
עמוד 1
  • את צריכה לתת 3 קווים כמו שהשכנה שלך אמרה

• אני ואינלציה זה סיפור אהבה
    מאמי תלוי מה הרופא אמר ובמקרה הזה לא הבנתי כ"כ ...

• ממש לא!!!

תקשיבי, אם כל 5 קוים זה 1סיסי זה אומר שכל קו זה 0.2 סיסי. את צריכה לתת עד קו וחצי.

המינון המקסימלי של טרבולין הוא חצי סיסי אז שימי לב שאת לא נותנת יותר מידי.
  • אם במזרק יש לך 10 קווים עד המספר 1 אז היא צודקת ותשימי 3 קווים

• בדיוק כמו שסמיילי ענתה
  • הכי טוב, גשי לאחות בקופת חולים והיא תראה בדיוק איזה מזרק קיבלת ובדיוק מה כתוב במרשם ותראה לך איך וכמה לשים.

• המזרק הוא 5 קווים= 1 סיסי
    בטעות נתתי לה כמות כפולהה
  • ועוד שאלה..
    אפשר לעשות אנהלציה מתוך שינה??
    כי זה נורא לעשות לה כשהיא ערה ומתנגדת וצורחת את נשמתהה
  • אפשר לעשות אינהלציה מתוך שינה רק תוודאי שהיא נושמת את האדים...

בדרך כלל טרבולין גורם לאי שקט ורעד בידיים אז אני חושבת שהיא בסדר אבל שימי לב לפעם הבאה. וכמובן תמשיכי לעקוב אחריה.

המון בריאות!!!
  • סמיילי טרבולין זה סטרואידים? כי אם כן לפי מה שידוע לי זה אמור להמריץ בכל אופן אני מזה מפחדת איזה טיפשה אני שהקשבתי לה
  • סמיילי תודה מאמי על תשובתך המלומדת
  • לנו אמרו שאינהלציה לעשות רק בישיבה !!!!!!!!!

• בישיבה?
  • גם אני זוכרת שאמרו לנו לעשות את האינהלציה רק בישיבה.

ו... סמיילי- איזה כיף לנו שיש לנו אחות מדופלמת צמודה

• מצטערת לא מכירה אינהלציה כזו..לנו יש את האיירו צ'מבר.. והילדה שלי ממש אוהבת לעשות איתו אינהלציות..
  • אז ככה...

טרבולין הוא לא סטרואידים החומר שבו משפיע קולטנים במערכת הנשימה ועוזר להרחיב אותה במצב של חסימה (אסתמה וכו'). זה בגדול.

נכון שאינהלציות כדאי לעשות בישיבה כי כך מערכת הנשימה "פתוחה" יותר וגם כך הנוזלים לא נשפכים מהכוסית אבל זה לא סותר את זה שהילדה יכולה לישון (פשוט שימי לה המון כריות מוגבהות או שתשעיני אותה עלייך).

לגבי הניקוי, אני לא בטוחה כי אצלנו זורקים כל פעם ופותחים חדש. לדעתי אין מניעה לנקות את הפייה באלכוהול, אפילו נשמע לי שצריך. אבל עדיף שתשאלי מישהו שמבין בזה יותר.

מקווה שרז מרגישה טוב יותר!

אלינור, אם אני יכולה לעזור במשהו אז בכיף...
  • אז ככה לצערי אני מומחית עם הילד שלי:
    ענו לך לגבי המינון

ניקוי : לשטוף במים, להשרות קצת במים עם חומץ , לשטוף ולייבש היטב.

לא לעשות אינהלציה בשכיבה , רק בישיבה ובזמן עירות. בעיקר אצל תינוקות.
    אפשר להדליק טלויזיה, זה מרגיע אותם.
    בהתחלה אם הילד רעב, עייף אז זה מקשה על האינהלציה.

אם זה מנחם הילד שלי בן שנתיים, אני רק אומרת לו שאנחנו עושים אינהלציה, הוא רץ לספה מתיישב, מחכה שאני אדליק טלויזיה, ומחזיק את המסכה בעצמו.
  • וואו מאמי את תותחית!! עכשיו החכמתי ואני רגועה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה