-
הרכב אצלי לבעלי יש הסעות לעבודה ואני לוקחת ומחזירה את הילדים מהגנים
]
]
-
יהיה הפרש בין המשכורת החדשה למוניות ספיישל?
-
אבל מאמוש הוא צריך להיות נייד כל היום בעבודה
ויש לו בחודש החזקת רכב 2000 ש"ח כי הוא מסתובב בין סניפים ...
אגב לאאאאאאא סיימנו לדבר
-
יש לנו 2 רכבים
-
בעלי לרוב עם הרכב
אם יש לי סידורים אז הרכב אצלי
-
אעההה לא קלטתי את התנאי מכריע לניידות
-
הרכב בדרך כלל אצלי
אני המנכלית בבית
-
לנו יש רכב אחד כרגע, הבעלול מחפש עבודה עם רכב,.. ואם לא יהיה אז אני אסתדר, לא חייב מוניות ספיישל, יש אוטובוסים ורכבות
-
אני יש לי רכב ובעלי יש לו רכב אז אין לנו בעייה
-
אנחנו גרים במושב שכוח אל, חייבים 2 רכבים.
אז יש לנו 2 רכבים.
[
-
הרכב אצלי, לבעל יש הסעה מהישוב לעבודה, כשהוא לומד הוא חוזר בטרמפים (או שאני אוספת אותו מעבודה, הוא מחזיר אותי הביתה ונוסע ללימודים), לי אין אפשרות להגיע לעבודה בשום דרך חוץ מהרכב, ועוד אני צריכה לפזר את הילדים בגנים בבוקר!
במידה ושנינו חייבים את האוטו, אז יש לנו את האפשרות לבקש מההורים שלנו כי שניהם גרים בישוב (אבא שלי בדרך כלל נוסע לעבודה באוטובוס והרכב שלו נשאר בבית) ואמא שלו עובדת בישוב אז היא לא ממש חייבת את האוטו)
רותי
-
בעלול- זה רכב של העבודה שלו והוא נוסע 40 דק' הלוך ושוב כל יום.
אני באוטובוסים ורכבות
-
לנו יש 2 רכבים

[אבל אחד מאפן}
-
אני עם הרכב
לבעלי יש אופנוע
-
לנו אין אוטו...מכרנו אותו לפני שנתיים מתי קנינו בית ...
אוטו -זה נושא כאוב לבעלי -הוא מאוד רוצה לקנות ..אבל זה לא הזמן.למרות שתמיד היה לנו אוטו ,והוא שימש אותנו רק לסוף שבוע..וכל השבוע הוא עמד מתחת לבית...
-
אצלי יש רכב מעבודה ואת הפרטי ( הטויוטה הבובונת שלנו ) מכרנו אותה
בעלי השתמש בה אך זה היה בעיקר לנסיעות לרכבת וחזרה וכמעט ולא היה שימוש ברכב אז החלטנו למכור ביינתיים
בכל מקרה אני די מתלבטת אם עשינו נכון כי יש לי רכב קטן מעבודה ואולי נצטרך לקנות עוד רכב כשאלד אבל עד אז אלוהים גדול וחבל על הערך שיורד וגם הרכב היה שנת 2007
האם העבודה ממש רחוקה ממך ? אם יש לך הרבה נסיעות אולי כדאי לשקול לקנות משהו קטן ופשוט