שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם לפניי שגילתן שאתן בהריון היו לכן גם הפרשות צמיגיותן
8 תגובות
עמוד 1
  • הפרשות צמיגיות בדר"כ מעידות על ביוץ

• לפי מה שאני יודעת זה הפרשות לבנות ונמתחות מעידות על ביוץ.פה זה אפרשות.צמיגיות קצת צהובות.אני 5ימים לפני מחזור...רק שזה לא מעיד לי על מחזוררררררר חס וחלילהההה
  • דדדדדיייייייי!!!
    את יותר לחוצה מליאלייייי
    יהיה בסדר אל תתעסקי בזה יותר מדי זה החודש שלך!!!!!(קשה לא להתעסק אבל תתעלי על עצמך...)
    זה לא מועיל כל ההתעסקות...
    הכל בסדר אחרי יומיים מהאיחור תעשי בדיקה...
  • ישר שאני רואה את השם שלך עולה לי חיוך...
    תקשיבי בתאריך 7 לחודש היו לי הפרשות ורק יום אחרי יכולתי לקיים יחסי מין בגלל הנידה.
    אתמול התחילו לי שוב הפרשות...אני 4 ימים מקווה לא לקבל...
  • חן את מה זה מתוקה
    חח את מזכירה לי אותי בהתחלה!
    אז אני אנסה לענות לך!
    אל תנסי לחפש תסמינים כי התתסמיני מחזור וההריון הםםםם ממש דומים
    גם לפני מחזור יש הפרשות וגם לפני הריון יש הפרשות
    כל אחת לגופה...זה שונה....יש כאלה שיהיה להם לבנות לפני הריון יש כאלה שקופות ויש כאלה צהובות
    הכי טוב שתסתמכי על בדיקה מאחלת לך בהצלחה
  • להירגע!!!

הכל יהיה בסדר

גם אם לא החודש (למרות שהאינטואיציה שלי אומרת אחרת...)

יש את חודש הבא!!!

לא להיות בלחץ ובמחשבות בחיי שזה לא עושה טוב לך ובטח ובטח שלא לקליטה...
  • תודה תודההה:)הלוואי שהאינטואיציה שלך אמיתית והחודש אני יתבשר בבשורות טובות:)
  • אמןןןןןןןןןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה