בנות אני חייבת לשתף במשהו שיושב לי הלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היתה התכנית 14 שבועות
    בסופה הראו את הלידות
    והלב שלי פשוט נשבר התחלתי לבכות ובעלי פשוט לא הצליח להבין אותי
    הרגשתי פתאום פספוס ענק - איפשהו, למרות שמבחינתי הלידות של הבנות שלי, אפילו שהיו קיסרי, היו הכי מרגשות בעולם, עדיין בלב נורא רציתי לחוות את ה"דרמה" של לידה וגינלית (לא טבעית חחחח)
    ואני יודעת, אני תמיד אומרת, ואני באמת מאמינה בזה, הכי חשוב שיצאתי בידיים מלאות, ברוך השם עם נסיכות מעלפות, בלי עין הרע.
    אבל לראות לידות , לקרוא סיפורי לידה של בנות פה, גורם לי לתחושת פספוס.
    ואתמול פשוט בכיתי , היה לי ממש קשה

33 תגובות
עמוד 1
  • מאמווש לדעתי לא הפסדת כלום

• כואב נקרע וקשה
    מישהי מכן היתה מוותרת על זה בדיעבד ולוקחת קיסרי?

בסופו של דבר אצל להב לא היתה לי ברירה ואצל נועם היה לנו נס גדול ושמירה עליונה
    אז כן אני אומרת תודה לאל. - אבל זה לא ממעיט מתחושת הפספוס

• מאמי זה ברור שתרגישי ככה זה כמו שאני רואה את כל האנשים "הבריאים" מסביבי וחושבת למה אני צריכה לעבור את כל בדיקות האלה ולא לדעת מה יהיהאיתי עוד שנה

• אפ פעם לא חשבתי על העניין לעומק אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שאני מעדיפה שיחתכו לי את הבטן ולא שם
  • סיוני זו התופעה הכי ידועה שיש.. אני גם מרגישה כמוך

• טלי חס ושלום כישלון
    זה היה נחמד להתנסות בזה לעבור את זה (דרך אגב לך עוד יש צאנס בלידה הבאה כל עוד תמתיני מספיק זמן בין הריונות)
    וזה רגעי אצלי מחר אני יכולה לחזור למחשבה של נו טוב העיקר ה*** שלי נשאר שלם חחחחח.

• אוי מאמוש

• סיוני..
    קבלי

• סיוןןןן בילד שלישי ב״ה לידה רגילהההההה

• מבינה אותך

• [

• תאכלס אני מבינה את ההרגשה שלך....
    אחרי 2 קיסרי כבר אי אפשר ללדת טבעי, ואת כבר לא תחווי את הלידה הוגינאלית, ההרגשה, הכאב.....
    אני בטוחה שאם אני הייתי במקומך גם אני הייתי מרגישה את התחושת פיספוס הזאת.
    לידה שהמון בנות חוות אותה...

אבל כמו שאני אומרת - הכל מלמעלה, אלוהים נתן- ברוך השם...

אל תבכי מזה אבל,,,לבכות לא צריך, אבל לפרוק את הרגשות שלך והעצבות כן.

נשיקות

• מאמי זה מממממש לא משנה אך ילדת העיקר שעברת את עצם החוויה של ההריון של ההתרגשות של הלידה לציפיה לראות את הבובות שלך

אותי גם מסקרן ללדת בלידת קיסרי - מה שלא עברת רוצים לעבור כדי לחוות כדי לדעת אך זה

• מאמי לדעתי החוויה האמיתית היא ההריון...
    לא מאמינה שיש משהו יותר מדהים מזה!!!!!
    ברורות התחושות שלך אבל בובה הכל מלמעלה ולהכככככל יש סיבה וברוך השם שיצאת בידיים מלאות!!!!

• בובה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סינוני הייתי חיבת להגיב כי פשוט הוצאת לי את המילים מהפה!

• סיוני אין לך מושג עד כמה אני מבינה אותך

• מאמי כל כך מבינה אותך

• סיוני,
    אני מבינה אותך מאוד למרות שלא ממש יכולה להזדהות איתך...

אני בהתחלה רציתי ללכת על קיסרי אלקטיבי כיוון שנורא פחדתי מלידה רגילה... לבסוף החלטתי לרדת מזה מהרבה סיבות...

לידה זו החוויה הכי מרגשת ומדהימה שהייתה לי בחיים ואני לגמריי מבינה אותך למה הרגשת ככה..

אבל בגדול מה שחשוב הוא התוצאה...והיא מדהימה... ונשארת איתך לכל החיים...

וזה מה שקובע בסופו של דבר

• מותק, קודם כל מלא מלא
  • אני כ-ל כ-ך מבינה אותך...............

הלא ברור לי שלידה רגילה היא כואבת וכל הדרמה היא לא "תענוג גדול", בלשון המעטה,
    אבל- כן, לחלוטין גם בי יש את תחושת הפספוס של כל החוויה...

מה שכן- אני בהחלט מאמינה שהכל, אבל הכל - לטובה

אל תתבאסי יפתי
    זה מה שהיה אמור להיות
    ובאמת- העיקר שיש לך שתיים מהממות בידיים. זה הדבר ה-י-ח-י-ד שחשוב.
  • מאמי אני כל כך כל כך כל כך מבינה אותך, חושבת גם ככה, ממש רוצה לנסות ללדת רגיל ולא בקיסרי כמו שפעם שעברה...
    אבל...כמו שאמרת... תודה לאל שיש לך לך שתי נסיכות מהממות ובריאות והכל עבר בשלום...
    אין לדעת... אולי כל זה היה לטובה!!!
    אבל ממש ממש נגעת בנקודה שעליה אני חושבת כבר כמה וכמה ימים... בנוגע אליי! מעניין מה יקרה אצלי!

• ריגשת אותי!
    יש משפט קבוע שאני אומרת ליולדות: "לידה היא מסע שלא יודעים איך יתחיל ואיך יסתיים וברגע שכולם בריאים הלידה עברה בהצלחה גדולה!"
    זה הדבר החשוב שכדאי לקחת מהחוויה המדהימה.
    כל לידה היא חוויה מרגשת אחרת, וחשוב לקחת את החוויות הטובות ואיתן להמשיך.

טל ישראל
  • סיונוש!!!
  • היי בנות...
    שמעתי על הסידרה הזאת אבל לא יצא לי לראות למישהי יש מושג איפה אני יכולה למצוא באינטרנט??? תודה

• לינק לפרק הראשון (לא יודעת כמה היו??)
    http://www.vodisrael.me/2011/11/14-1.html

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה