היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תרגישו טוב!! נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
שהיו בריאים הקטנטנים
תרגישו טוב ורפואה שלמה
בריאות הכי חשוב! בריאות והחלמה מהירה לכל הקטנטנים המסכנים שסובלים
תרגישו טוב
תרגישו טוב
מתוקה
נשיקות והמון בריאות!!!!
תרגישו טוב מותק
היי
יעלייייייייייייייייייי
שירני
מחזקת את דברי שירן
כל הכבוד לך!!!
המון בהצלחה ובריאות לילדודס
שהלידה תעבור בשלום בבריאות ובנחת בעז"ה
מאמייי ניסיתי להתקשר למה את לא זמינה
ווווואיי ייעלי מרוב הטיפול הילדים החולים (שירגישו טוב אמן) נראה לי את לא שמה לב שאת ממש ממש ממש ממש בסוף!
פתאום אני קולטת מה זה, את כבר ב 40 עוד יומיים!!! מה קורה עם זה? יש צירים? יש סימנים? הפקק יצא- משהו?
אוהבת אותך!
בנות-תודה לכולכן
יעלי בצהריים התקשרתי וזה באמת מוזר אני לא רוצה להפריע שוב כשתתפני תשלחי לי הודעה ואני אתקשר אלייך את בטח עסוקה עם הבנים
בובה!!!!!
את לא מפריעה אףףףףףףף פעם!!!!
תשמעי, עכשיו זה באמת קצת עמוס איתם, אני מנצלת 5-10 דק' של רגיעה עם קפה ועוגה (שמתי להם DVD שהם מתים עליו, אז יש 10 דק' של שקט עד שהם יתחילו לריב שוב מאיזו שהיא סיבה...)
נדבר מאוחר יותר ואם "אתעלף" מעייפות אז מחר?.. נשיקות
מאמי תתרכזי בבונבונים ולא בנו מה זה משנה אם את מגיבה או לא ולמי..... העיקר שירגישו טוב ושאת תמצאי לעצמך טיפה מנוחה גם כן....
אני מעריצה אותך על ההתמודדות שלך אין לי מושג איך עושים את זה
מאמי- מה זאת ההתנצלות הזו לא מגיבה כן מגיבה שטויות במיץ לכי תיהיי עם הילדים- זה הדבר חשוב ביותר!
אנחנו ניהיה פה ב"ה גם אח"כ....
וזה מה שבאתי לכתוב לך- לכי תאכלי איזה משהו שוקולדי ואז תראי איך היום נראה אחרת חחחח
שולחת לך הרבה נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!