היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וואי אני בשוק איך אני אצא עם פיצקית כזאת כל שבוע לגועל נפש הזה שם
אני חתמתי אבטלה אחרי לידה
סיווש אני הייתי מגיעה עם התאומים לחתום!!! הם לא רואים בעניים ולא מעניין אותם. אבל שווה לנסות לבקש להגיע פעם בחודש... אבל בתכלס זה לא נורא בכלל..יש אולי קצת טןר אבל זה עובר מהר...זה חתימה אלקטרונית עם טביעת אצבע... כרמית כ ר מ י ת
ניסיתי לא מעניין אותם. אז ביקשתי לפחות לא להגביל אותי ליום ושעה מסויימת כי לא תמיד אוכל ביום הזה (אם אני בלי רכב למשל) - ועדיין לא מזיז להם מדינה מחורבנת אלוהים ישמור. כל מקום אחר בעולם יש חופשת לידה שנה פלוס ובארץ זין מקבלים
אפשר להתחיל לחתום אבטלה אחרי 3 חודשים מהלידה? לא צריך לחכות 3 חודשים נוספים ?
אני מאוד מסכימה אתך שזה מעצבן שצריך לבוא לחתום למרות הקושי והמוגבלות עם תינוקות. כל שבוע נשמע לי בכלל המון ודי מוגזם..
הם בכלל נותנים ככה חופשי דמי אבטלה? לא צריך להתחייב לקחת איזו עבודה שהם מוצאים לי? מזה פחדתי בלידה הקודמת ולכן לא חתמתי...
אהה.. ויש לי בת דודה בבריסל-בלגיה, ששם יש שנתיים!! חופשת לידה בתשלום, פלוס מענקי לידה גבוהים. מצד שני לחיות שם עולה מאוד יקר (האמת שגם פה....)
אבללל, יש לי המון משפחה בארה"ב, ושם אין בכלל חופשת לידה!!! את יכולה לקחת עד 6 שבועות- אבל על חשבונך. הם תמיד מקנאים בנו שיש 3.5 חודשים בתשלום., ואפשרות להאריך עד 26 שבועות.. כך שישראל נמצאת איפשהו באמצע התחתון.. (ואני בכלל לא מחבבת את הביורוקרטיה והמדיניות בישראל.. בלשון המעטה.. אבל אני משתדלת להיות הוגנת..)
אני חתמתי אבטלה אחרי לידה פעם בשבוע . ואת צודקת אותם לא מעניין כלום אני ביקשתי שישנו לי יום ושעה והם לא הסכימו, הוא רק שינה לי שבמקום עד 10 בבוקר עד 11.
גם אני חותמת פעם בשבוע... אבל זה ממש דקה כל הסיפור בזכות הטביעת אצבע הבאסה שאת בלי רכב...