שאלת אמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי....

יש לי שאלה שחשובה לי, ואולי אוכל להיעזר בכם כדי למצוא לה תשובה..

ככה..
    הילד שלי בן שנה ו10 ח', התחיל לעשות לי סרטים באמבטיה!!!!
    בהתחלה זה היה יותר גרוע עד כדי רמה שבה כשהיינו אומרים את המילה אמבטיה הוא היה בורח לקצה השני של החדר
    חשבנו שהוא קיבל טראומה מתישהו ולא הצלחנו להיזכר מתי ומה היה.
    מחוסר אונים התחלנו לצ'פר אותו על כניסה בוגרת לאמבטיה, והזמן הזה הפך להיות הזמן הכי יצירתי מבחינת רעיונות איך לגרום לו לרצות להיכנס.

רקע: האמבטיה נעימה וחמימה, החדר נעים והעיתוי הוא לאחר האוכל, קודם השינה. כך שלא מצאתי סיבה סביבתית.

לאחרונה חל שיפור (קנינו לו משחק בועות סבון וייחדנו אותו לזמן אמבטיה בלבד, אז הוא הסכים להיכנס עבורו)
    אתמול היה אפילו נחמד, שיחק לו בכיף ובאושר.....

אבללללללל......

ברגע שמתחילים לסבן ולחפוף לו (שמפו וסבון ללא דמעות, לא בעיניים וכו) הוא מרים צרחות, נעמד ומנסה לצאת
    שוב, מחוסר ברירה אנחנו מסבנים את המים ומעבירים לו על השיער (אין לו כזה הרבה). על הגוף אני כן משתדלת עם הספוג והסבון בצורה ישירה.

הבעיה שלי היא עם השיער.
    יש איזה פיתרון קסם??

מה אתן עושות בזמן מקלחת?
    האם גם אתן נתקלות בהתנגדות כזו?
    או שזה מוזר וקורה רק אצלנו?
    אוףףף...

תודה מראש לעונות!
10 תגובות
עמוד 1
  • אכן זה לא קורה רק אצלך...הילדה שלי דווקא אוהבת מאוד להיתקלח אבל עד שזה מגיע לחפיפת ראש..פה היא גם נעמדת מתבכיינת מנסה לצאת מהאמבטיה אבל כשאני מסיימת מהר היא מיתיישבת בחזרה..בגלל זה אני מתחילה קודם כול עם הראש ואחרי זה שהיא כבר יושבת ומשחקת עם צעצועי האמבטיה שלה אני שוטפת לה את כול הגוף..
  • לי זה נראה עניין של תקופות
    בכל אופן אני במקומך הייתי מנסה לתת לו להיות שותף פעיל בחלק הזה של המקלחת (למרות שהוא עדיין קטן) לשים לו ביחד עם הידיים שלו שמפו, לחפוף יחד את השיער, להראות לו אפילו בראי איך זה נראה, לקנות לו דלי נחמד שהוא יכול לשפוך איתו מים על השיער ולהוריד את השמפו. אולי לקחת בובה ולחפוף לה באמבטיה את השיער.
    אגב, השמפו אני מניחה הוא ללא דמעות, נכון?!

• הילדים שלי אוהבים מקלחת
    לא נתקלתי בבעיה כזו
    אבל נסית לבדוק אם יש משהו בקרקפת ? אולי יש בצע או משהו שמכאיב לו ?
  • אילנה- ניסינו ה-כ-ל. ממש כל מה שהזכרת
    הוא שותף לסיבון הגוף נהדר. אבל כשמגיעים לראש......
    ובוודאי, שמפו ללא דמעות.

פופה- אין אף פצע בקרקפת. ב"ה..
  • גם אצלנו אותו הדבר.
    אוהב להתקלח שונא לחפוף.
    אני עושה את זה מאד מהר, ואומרת לו לפני שהנה אני הולכת לחפוף לך עכשיו.
    יש כובעים מיוחדים (מצחיות) שאמורות למנוע כניסה של סבון לפנים, תנסי לבדוק את זה.
    [

• אני עדיין לא שם... בינתיים אצלנו הוא לא מתנגד... תודה לאל...
  • גם אצלי היא שונאת שונאת לחפוף! ויש לה כבר שיער די ארוך,
    בזמן האחרון אני מביאה לה קצת שמפו ליד והיא שמה על עצמה ואני חופפת לה, וזה שיפר את המצב...
    אבל ברגע שצריך לשטוף את הסבון עם הדוש....... ווואי וואי!
  • זה הגיל, יש שפוחדים ממים, ממקלחת.

אני אמא ל 4, כדאי להפוך כל דבר למשחק. אצל הבן הקטן, הדבר שהכי עזר שספרנו עד 5 בזמן שטיפת השמפו, אצל הבת, היינו שרים את השיר של דתיה בן דור "אני רוחץ ידים... בסבון ומים והליכלוך מהר מהר בורח..."(אח"כ רגליים, שיניים, ראש...) אבל קודם מסבנים את הבובה ושרים לה את השיר.

בהצלחה,
    טל ישראל
  • תודה מתוקות!!

אני אנסה את השיטות שעדיין לא ניסיתי
    והבנתי שזה יעבור (הלוואי) עם הגיל..
    וליבי- אני אבדוק לגבי הכובעים אהה רגע, בעצם, אם יש כובע- אז איך אפשר לחפוף? כובעים מיוחדים כנראה.. נבדוק...

והכי מרגיע זה לשמוע שלא רק אנחנו עוברים את הסרטים האלה.
    דבילי, אבל לדעת שאנחנו לא מוזרים מדי..

אז תודה!!!
  • וואי כמה מוכר!
    אני אפילו לא זוכרת באיזה גיל היא התחילה לשנוא חפיפת שיער,
    אבל זה כבר תקופה מאוד ארוכה אצלה, היא עוד מעט בת 3!
    היא מאוד-מאוד אוהבת מים, אין לה בעיה לשבת שעות באמבטיה, לסבן את הגוף
    ולשחק עם הקוביות וכל שאר הצעצועים שלה שם,
    אבל כשזה מגיע לחפיפה - היא צורחת ובוכה כאילו מתעללים בה! ותמיד לפני המקלחת היא
    שואלת אותי אם היום שוטפים את הראש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה