היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחיי , או שאני מגיעה לשפל של השפל ואז אני כותבת לכן ובוכה לכן שניה לפני שהמצב משתפר ,או שמישהו שם למעלה שומע אותי כשאני כבר מקטרת ומשפר לי את המצב.. בכל אופן ,אוריאן התחילה יותר לאכול .90 CC בקבוק (עדיף מ60..אני מרוצה ) חצי גרבר,פסטה מסתבר שהיא נוראאאאאא אוהבת ..(יכולה לאכול איזה 7-8 פסטות חח ממש המון אה??) קצת יותר אוכלת.. ברור לי שהכמויות עדיין קטנות מאוד אבל אותי זה מאוד מעודד , כי כמו שזהר אמרה "משהו צריך להכנס".. אז משהו מתחיל להכנס וזה כבר טוב
12 תגובות
עמוד 1
איזה כיף "לשמוע"
מצויין כייף לשמוע בשורות טובות על הבוקר
55555555555555 מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
כיף לשמוע
תשתדלי לשבת איתה ולאכול ... תמיד כשאני אוכלת ולא מציעה לבנים הם מגיעים להציץ לי בצלחת - טריק שעובד קבוע ! תנסי גם להושיב אותה לאכול עם ירין (אם יש לכם שולחן וכסאות קטנים ) אצלי הם אוהבים את החברותא ... ומה שאת מגלה שהיא אוהבת יותר אז תכיני הרבה (כמו פסטה
אמרתי שיש משהו שהיא אוהבת . אם היא אוהבת פסטה אז תנסי לעשות לה קרפלך ביתח ממולא בבשר שאוורמה או בקר , בהתחלה ממש טיפה , אחרי זה תגדילי כמות . http://www.holdthatpic.com/
פסטה ברוטב עגבניות... תמיד הולך עם הקטנים
לפורום הזה יש קסם... גם לי קרה כבר כמה פעמים שהתלוננתי על משהו פה ואח"כ זה השתפר.. טוב להתלונן פה!