היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם זה נורמלי שעדיין יש לי כאבי מחזור מדיי פעם ואני כבר בשבוע 7? ??
8 תגובות
עמוד 1
בהחלט ! הכאבי מחזור שלנו לפני מחזור זה בעצם התרחבות של הרחם לקראת המחזור הכאבים שיש לך אלה כאבי התרחבות של הרחם בגלל ההריון החמוד/ה צריכים מקום להתפתח
ברור שזה הגיוני, לי לפעמים עדיין יש ואני כבר באמצע שבוע 12.... אבל זה הולך ופוחת התדירות של הכאבים....
הי, אם יש לך כאבים ואת בהיריון, בהכרח אלו לא כאבי מחזור, אז אל תלחיצי את עצמך סתם... לשאלך, לי אין כ"כ כאבים, בשבוע שעבר היו לי כאבי בטן נוראיים, אבל בסוף הסתבר שזה היה משהו אחר... אולי אצלי יש לו כבר מספיק מקום...
ברור.....כמה שלי היו כאבי מחזור ועדיין יש לי לפעמים ואני כבר שבוע 11 היום!!! זה נראה לי עבר סביבות שבוע ב10-11 אבל אז.. מתחילים כאבי הבטן של הברזל.. אף פעם לא משעמם...חח....ממש נחמד.... הכי חשוב לראות הכל בצורה חיובית... רווית
זה הגיוני שאלתי את הרופא ואני בשבוע7 שבוע הבא אולטרסאונד דופק בעזרת ה׳
קרן
וואווו גם לי יש כאבי מחזור ולחצים בבטן כל הזמן-זה מטורף בהריונות הקודמים לא היה לי בכלל ככה בהתחלה-מפתיע
האמת שאלה קצת מביכה אבל יש לי כאבים גם כשאני במיטה עם הבעל בפעם האחרונה רק שהתחלנו פשוט התקפלתי מכאבים ומאז (מלפני שבוע וחצי)אני פשוט מפחדת לשכב עם בעלי מה איתכן ?
קרן
כשאני מרגישה כאבים אני לא...... אני פשוט אומרת לו שכואבת לי הבטן..... וכשאין לי כאבים אז.... חוגגים....חחח.. רווית