מתוקות , רציתי לשאול , כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בוקר טוב לכן ,

רציתי לשאול בקשר לשטיח - למי יש או שמעת ממישהו מומלץ

על שטיח לסלון

אני שוקלת לקנות שטיח שאגי מקורי או קוויבק שאגי ?

יש לי 2 ילדים קטנים (4 שנים ושנה וחצי)

תודה על הצעה שלכם ..

7 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה
  • אני לא אוהבת שטיחים סליחה
    למרות שאני חושבת שאת מנסה את זה כפתרון לריצפה קפואה בחורף

לי יש פרקט
  • אני האמת קניתי שטיח של 150 ש"ח בהום סנטר......
    זה בסך הכל בכדי שהריצפה לא תיהיה קרה.....

בדירה החדשה.... כבר נשים שטיח יפה... כמו שאת אומרת !

• דבר אחד אני בטוח יודעת- לא כדאי צבע מאוד בהיר עם ילדים.
    לנו יש שטיח מקיר לקיר בחדר של הילד שלי. זה נחמד מאוד בחורף, חמים ונעים, אבל כשבחרנו צבע, לא חשבנו על התוצאה.. רצינו משהו שלא יחנוק מדי ושייתן תחושת מרחב ורוגע..

התוצאה באמת רגועה, חוץ מכמה כתמים שלא יורדים
    המתוק נכנס לחדר העבודה ששכחנו לנעול, לקח לורד שזה משאת נפשו, כי הוא בחיים לא מקבל (זה מדי טעים לו), ופשוט התחיל לעבוד על השטיח.

אבל אולי בסלון זה אחרת כי הם לא יציירו שם. אבל מצד שני כן ישפכו דברים אם אתם לא מקפידים על שתייה ואוכל רק בפינת האוכל/מטבח.

ואני לא יודעת מה זה קוויבק שאגי, אבל השאגי חמודדד ונעים.
    אם הקוויבק הוא סוג של חיקוי, ונראה טוב כמו השאגי המקורי, וההפרש הכספי גדול, עדיף בתחילה לקנות את הזול, לראות איך עובד ובהמשך להשקיע יותר.

תהנו!!
  • יש לנו ... כרגע מקופל במחסן .
    לי יש קצת אלרגיות והאבק מדגדג לי כל היום באף ..
    תשמעי , שטיח זה נעים (בחורף) זה מחמם אבל צריך לקחת בחשבון שצריך לתחזק אותו .
    כמובן רק צבעים כהים
  • אני חולה על שטיחי שאגי!
    אבל זה לא נראה לי מתאים לסלון עם ילדים.
    יש לי שטיח שאגי אחד בכל חדר, שלנו ושל הילדים כי אנחנו רק ישנים שם,
    אבל אני לא רואה את עצמי כרגע עם שטיח בסלון

• אני גם רוצה לקנות שטיח לסלון. אבל משהו לא הכי וואו ויקר ואחד כזה שנכנס לכביסה ומתכבס בצ'יק צ'ק. אני שונאת את הריצוף אצלנו אז זה נראה לי אחלה פיתרון....

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה