ארוך ודחוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..

טוב צריך סבלנות כדי לקרוא את זה אבל אודה לעצותיכן.

אני בשבוע 28+2 הריון שני עם בן יש לי בת בכורה בת שנה ושבע.
    אני בשמירת הריון מחודש שני כבר כי אני סובלת משלשולים וכאבי בטן נוראיים ולאף רופא אין מושג מה זה.
    השבוע גיליתי כמה דברים שהשפיעו עליי נפשית. חמי וחמתי התקרו לבעלי ואמרו לו שאני אגרסיבית ולא עדינה כלפי הילדה שלי ולא סובלנית ... אז כדי שתבינו למה אני כועסת:

4 שנים אני איתו בחיים הוא לא קם עליהם ואמר עד פה! תמיד אני נלחמתי את המלחמות האלה-הם מצידם אומרים תמיד שאני בן אדם תוקפני וכו... ברור שזה לא נכון כי כל חיי קיימתי מערכות יחסים כאלה ואחרות ולא הייתה לי בעיה עם אף אחד.
    הפעם הם העזו להעביר עליי ביקורת בצורה בוטה ומכוערת אחרי שהם חודש לא ראו את הילשה חודש לא הזמינו אותנו לארוחת שבת הקיצר בחיים הם לא היו חם וחמה נורמליים לכל הדעות.חמתי צועקת עליי משפילה אותי וכל זה הוא (בעלי) לא רואה ומה התשובה שלו? תגידי לי באותו רגע..

מיום חמישי האחרון ששמעתי מה נאמר עליי כלפיי היחס שלי לבת שלי... אני לא רגועה אני עצבנית ברמות מטורפות בוכה כמו ילדה מפגרת.. אתמול הלכתי לרופא וחטפתי מנה של כעס ממנו... קיבלתי הרפס במפשעה בגלל שאני כעוסה והגוף שלי לא רגוע וכאילו זה לא מספיק גם צירונים וכמעט הגעתי לביה"ח...

שורה תחתונה הם בסוף יביאו לי התקף לב.

בכלל אמרתי לאדון בעלי היקר שהפעם אני דורשת מהם התנצלות שיחה ושינוי גישה קיצוני כי אם לא הם לא יראו אותי ואת הילדים שלי..הוא צה עושה? מדבר איתם על מי מנוחות וחושב שהזמן יעשה את שלו בזמן שאני סובלת...

בשביל זה התחתנתי? ככה מתייחסים לאישה בהריון?
    בא לי לברוח לחול שם אף אחד לא יציק לי.. מיותר לציין שההורים שלי כ"כ כועסים אבל הם לא מתערבים כי הם מכבדים את בעלי.

בנות מה אני יעשה???!

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא ממש יודעת מה להגיד, אני חושבת שהדבר היחיד שיכול לעזור זה שיחה פתוחה וכנה (ורגועה) בין כל הנוגעים בדבר.

אם זה לא עוזר תבקשי מבעלך שישים לזה סוף.

בכל מקרה קבלי
  • היי,
    כשהייתי גננת הפסיכולוג של הגן אמר "אין אנשים רעים, יש אנשים שרע להם ואז הם מפחשים להוציא את הכעס/רוע במקום שהכי רגיש אצלם" שבמקרה שלך זה הבעל והילדה.
    אי אפשר לשנות אנשים אבל אפשר לשנות את ההתנהלות שלנו כלפיהם.
    יש דרכים שאפשר לשחרר את הכעס: לכתוב לעצמך את כל מה שאת מרגישה וכל מה שאת רוצה להגיד להם, ולשרוף את הדף (אפשר אפילו כמה פעמים או בכל פעם שעולה כעס), לעשות נשימות עמוקות לבטן כמה פעמים ביום, להגיד לעצמך בקול הצהרות חיוביות על עצמך, כשאת במקלחת לדמיין את המים שוטפים את הגוף גם מבפנים ומנקים את הכעסים.
    מנסיון על עצמי הדברים עובדים.
    בהצלחה,
    טל ישראל
  • לתת לבעלול בראש, הוא אמור לעמוד לצידך אותך הוא בחר!

וחוץ מזה קחי הכל בקלות (עד כמה שניתן), ממש חשוב שתיהיה רגועה עכשיו
    [

• לי תמיד אמרו שאנשים לא מסתדרים עדיף שלא יהיו ביחד
    אני יודעת שזה מממש לא הפיתרון
    אבל תנסי להתרחק מהם קצת לפחות עד הלידה

אל תתיחסי אליהם זה לא שווה את העצבים שלך - שתגיד מה שהיא רוצה שתדבר ללמפה

• חשבתי הרבה על מה שכתבת.

אני בעד שיחה רצינית עם הבעל. תקבעי איתו זמן (כן כן! תתאמי מראש. תגידי לו- "היום בערב אני רוצה אותך פנוי, יש לי כמה דברים לומר לך") ואל תשפכי לו רגשית. פשוט תהיי רצינית ותבהירי מה שאת רוצה להבהיר.

אני הייתי יורדת מהעץ של התנצלות, כי אם הם אגואיסטים, מה שמשתמע מהדברים- ההתנצלות לא תגיע, וסתם תגיעי למצב בו דרשת ולא קיבלת, וזה יתסכל אותך יותר ותרגישי דפוקה.

בקשי מבעלך בקשה קטנה יחסית- אבל שתוכיח לך שאת חשובה לו. למשל- לא לדבר עלייך בכלל בשיחותיו עם הוריו, ולדרוש זאת גם מהם.

תגידי לו מפורשות שאת מצפה ממנו בתור בעליך שיגן עלייך בפני האשמות כאלו כשאת אינך נמצאת שם כדי להגן על עצמך (הכוונה כשזה דרך הטלפון). אתם זוג, לא?

ואם זה לא עוזר, תפעילי עליו את הנשק הרגשי.. הראי לו שאת כועסת ושמוטב שיבחר בין נאמנות להוריו לנאמנות אלייך. את עדיפה! בסופו של דבר הוא יבין שהוא חי אתך בבית ועדיפה לו אישה מפנקת ונחמדה, מלהקשיב לריכולים של ההורים שלו.

מה שבטוח זה שתעשי לזה סוף.
    ומה שיותר בטוח זה שהם לא שווים את העצבים שלך. אל תיקחי כלום אישית, תתחילי להיות אדישה ותחשיבי אותם כאנשים בעלי דעות שליליות על כל אחד.
  • אהה ויש לך נשק נגדם!! (אם זה אכפת להם)

אל תסכימי לשלוח אליהם את הנכדה, אל תבואי בעצמך לבקר, וזהו.
    שיקלטו הם ושיקלוט בעלך שאת רצינית.

רחוק - מתוק.
  • תודה בננות על התמיכה והעזרה בהחלט לוקחת מכן את העצות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה