היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, יש לי שאלה לאלה מכן שעברו ניתוח קיסרי (או אלה שמכירות את זה מקרוב: חברות, אחיות וכו'): עד כמה הצלקת מפחידה? עד כמה ההתאוששות קשה יותר?
אני מאוד רוצה לידה טבעית אבל הרופא שלי העלה את האופציה של קיסרי (בגלל הרפס שמתפרץ מפעם לפעם
10 תגובות
עמוד 1
לרוב הצלקת היא לא נוראית בכלל, היא נמצאת מתחת לפס של הביקיני, היא לא מפחידה בכלל. אצל כל אחת זה שונה, יש כאלו עם צלקת שבכלל לא רואים ויש כאלו עם צלקת קצת יותר גדולה. מאד תלוי מה הגודל שלך בסוף ההריון. ההתעוששות - יומיים ראשונים מאד קשה ללכת אבל אח"כ משתפר העיקר לבוא עם מצב רוח טוב ותהיות מוכנה להכל.
[
מאמי לי עשו חתך ענק כי זה היה ניתוח חירום והיום 3 וחצי חודשים אחרי הקיסרי אין לי שום צלקת לא רואים סימנים. וההתאוששות מתאוששים גם מלידה רגילה לוקח זמן להתאושש במיוחד אם חותכים אותך. ואחרי שמוצאים את הסיכות של החתך מרגישים הרבה יותר טוב והרבה יותר קל. בהצלחה בובה
ההתאוששות מקיסרי לוקחת חודש!!!! הדבר הפעוט ביותר בכל הנושא הוא הצלקת שלא רואים אותה בכלל.... אבל בכל זאת אני למשל חושבת שאיפשהו עדיף קיסרי ולא לידה רגילה, תוך עשר דקות יש לך תינוק בלי צירים בלי צרחות הכל נקי.... בהצלחה
ההתאוששות קשה אך שהנסיך/נסיכה ביד כל הקושי מתגמד אחרי חודש את שוכחת מהכל ובהתחלה צריך עזרה מהמשפחה שההיה בהצלחה
כמי שעברה קיסרי ועומדת לעבור בקרוב שוב, הרשי לי להרגיע אותך.. השד לא נורא בכלל נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
עם כל מה שעברתי מהניתוח הכל נשכח ברגע שאת רואה את האוצר המדהים הזה חוץ מזה זה נורא אינדבדואלי אני מכירה מישהי שיש לה 2 ילדים אחת בלידה טיבעית והשני בקיסרי אמרה לי שהקיסרי הוא גן עדן לעומת הלידה הטיבעית שהיא עברה
תודה בננות, הצלחתן להרגיע אותי קצת. חששתי בעיקר מהצלקת, התאוששות פחות מפחידה אותי (גם לידה רגילה זה לא פיקניק
ההתאוששות תלויה בך והצלקת ברופא ובך ביחד כמה שתקומי יותר מהר ותלכי תלכי תלכי תלכי תלכי - להתעלם מהכאב ומהקושי ולהיות גיבורה - ככה ההתאוששות תעבור בקלות ובקשר לצלקת - כמובן שזה מאוד תלוי ברופא ובתפירה שלו, אף זה גם תלוי בך וכמה תתפלי בצורה נכונה בצלקת (שטיפות 3 פעמים ביום, היגיינה) וכמובן כמובן שזה פשוט תלוי בגוף שלך - כל גוף מקבל צלקת אחרת
קיסרי = פינוק לעומת לידה רגילה לפחות לי שעברתי את שניהם והצלקת לא רואים כלום חוץ מזה ששם לא צומחות השערות חחח