סכין בלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי סכין בלב ממישהי שחשבתי שהיא חברה שלי

12 תגובות
עמוד 1

• האמת שבעלי החמוד התעמת איתה (האביר שלי...)
    אבל ההרגשה עדיין נוראית
    אורטל- אני בטוחה בכך.

• הגלגל חוזר אל דאגה

• אתן ממש צודקות בכל מה שכתבתן
    זה הצליח להרגיע אותי קצת
    אני מתלבטת אם ללכת לדבר איתה בעצמי, אבל בגלל שזה טרי אני מרגישה שאני לא מסוגלת לחשוב מספיק צלול כדי לעשות את זה.

כמו ילדה בת שלוש סיפרתי לאמא שלי מה קרה אז היא ענתה שהיא בעצמה רוצה לנסוע היום עד לפה כדי לכעוס עליה.... לקח לי איזה חמש דקות להוריד אותה מזה!
    מצחיק איך גם כשהילדים כבר גדולים (ממש גדולים! כל כך גדולים שהם הורים בעצמם!) הרגש האימהי ממשיך לפעום באותה הצורה, כמו לביאות... גם בעוד איזה ארבעים שנה ארוץ לכעוס על מישהו שהעליב את הילד הקטן-גדול שלי....
  • יש המון אנשים לא נחמדים בעולם..
    ואני למדתי על בשרי שחברה טובה יכולה להיות גרועה יותר מאויב.
    טוב שגילית את זה עכשיו.

חיבוקים

• אני כל כך מכירה את ההרגשה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני גם נכוויתי בעבר מ2 בנות שהגדירו את עצמן חברות שלי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה