גופיף צהוב בזמן היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,
    ביום שישי האחרון הלכנו לבדיקת אולטרסאונד, תודה לאל נצפה עובד עם דופק (אפילו שמענו אותו ). אני בשבוע 7 + 1 יום.
    בכל מקרה, הטכנאית שבדקה אותי הביאה לי טופס שעל גביו כתוב מה מצב השחלות שלי, לגבי שתיהן נכתב שהשחלות תקינות, ובשחלה ימנית נכתב: "שחלה ימנית עם גופיף צהוב תקינה".

האם זה נפוץ שבמהלך ההיריון נצפה גופיף צהוב? האם יש לו תפקיד במהלך ההיריון? ושאלה נוספת, אולי קצת טיפשית אבל מעסיקה אותי- האם אישה יכולה לבייץ תוך כדי היריון? האם במקרה שמקיימים יחסים היא תוכל להתעבר פעם נוספת?

תודה מראש והמשך יום טוב,
    יפעת.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

גופיץ צהוב קיים בכל הריון (בשבועות הראשונים), בלעדיו ההריון לא מתפתח כיוון שתפקידו הוא להפריש הורמונים התומכים בהריון.
    אי אפשר לבייץ תוך כדי הריון ובבנות אדם אין התעברות נוספת תוך כדי הריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה