-
למה את חושבת שאין לך מה לעשות?
אני במלחמת עולם!
הגננת בגן של יותם יומיים בשבוע בחופש!! + היא לוקחת לעצמה עוד ימי חופשה פה ושם + היא לפעמים מחליפה את היום חופש שלה ביום אחר..
יש לה 2 מחליפות קבועות. וכל בוקר מחכה לך הפתעה בגן..
ביום חמישי שעבר הגענו לגן ומי מחכה לנו? גננת מחליפה שאף אחד לא מכיר
כל ההורים חטפו ת'חפפה! טלפונים לעירייה, טלפונים למפקחת - ביום שישי היתה לועד שיחה עם הגננת.
היא שלחה לנו היום מייל - ממש הגזימה. (פחות או יותר שהיא לא חייבת לנו דין וחשבון אלא רק למפקחת)
בקיצור - אנחנו מפעילים לחץ די מסיבי בעיניין.
לדעתי הכי חשוב שיהיה צוות קבוע בגן - זכותך לדרוש את זה!
-
גם אצלנו זה כל יום צוות אחר... פעם הגננת הקבועה עם הסייעת המחליפה, פעם הסייעת הקבועה עם הגננת המחליפה, בכל בוקר הפתעה....
והסרט גם אצלנו.....
-
אוי ממי
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
אצלנו יש יום קבוע שהסייעת בחופש ויום קבוע שהגננת בחופש, ועוד יום אחת לשבועיים.
לכל אחת מהן מחליפה קבועה...אז אני יודעת בבוקר להכין את נועם-מי מחכה היום בגן.
אבל זה מרתיח שאין סדר בדברים האלה. הילדים כ"כ רגישים לשינויים האלה, חייבים לפעול בעניין
-
לנו בגן בשנה שעברה היה את אותו סיפור.......זה מרתיח!!!!!!!!!! הילדים כל כך רגישים לדברים האלה, במיוחד בשנה הראשונה בגן עירייה שגם ככה ההסתגלות לא קלה.
הגננת אצלנו נכנסה להריון בתחילת השנה, ואין לי שום טענות כלפיה כמובן על החיסורים והההעדרוות אלא לעירייה שלא דאגה למחליפה ק-ב-ו-ע-ה!! הריון זה לא משהו שמתחיל מהיום למחר....זה משהו שאפשר להתכונן אליו מבחינת העירייה,(אחרי שהגננת כבר הודיעה על ההריון)אצלנו היו שיחות עם הגננת, עם המפקחת, עם ראש מחלקת גנים בעירייה, ללא הצלחה, עד שאחרי פסח הגיעה גננת קבועה להחליף את הגננת שכבר יצאה לחופש של חודש לפני הלידה.
לא לוותר- לכתוב מכתבים, מיילים, להעיר את מי שצריך בעירייה.
-
-
אז הגננת שלנו הנחמדת החליטה להתחתן
-
מתי החתונה?? פעם שניה כבר לא צריך את אותו בלאגן!
שיעבור מהר
-
היא התחתנה כבר בסופ"ש האחרון ... אז גם אני לא מבינה את הקטע ..
ושאת הירח דבש שלה תדחה בבקשה לחנוכה !
מספיק !!!!
-
גם שחר לא בדיוק מת על הגננת מחליפה... אבל אצלנו לפחות הגננת היא ממש עם אחריות וראש גדול ועל זה אני מודה. את הסייעות אני פחות אוהבת ודוקא הגננת מחליפה נראית מאוד נחמדה (אם זו מי שאני חושבת שזו
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
מבינה אותך
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
ניסיתי הוא לא מוכן שנביא שום דבר ...
אמרתי לו שנכין יחד לקבלת שבת כדורי שוקולד וכד'... הוא סירב בתוקף
-
שאלת אותו למה הוא לא רוצה ללכת לגן שהיא שם
יש עוד ילדים שלא רוצים ללכת שהיא שם?
-
אוףף נשמע מבאס
-
יואווו איזה קריזה
בד"כ המחליפות די חדשות בעסק ולא ממש משתלטות......