באסה! סמיילי או מי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניסיתי לעשות לרז אנילציה כשהיא ישנה בעגלה בשיפוע, זה לא הלך!
    איך שהדלקתי את המכשיר הרעש שלו הקפיץ אותה והיא נבהלה בטירוף
8 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שכשיש אצלנו ילד שמקבל אינהלציות כל שעה שעתיים אנחנו מכינות מתחילת המשמרת מספר מזרקים עם התמיסה שיספיקו עד סוף המשמרת.
    אני יודעת שכן אפשר לשמור אינהלציה למספר שעות ואת אפילו לא חייבת מקרר רק שימי לב לתאריך התפוגה על הבקבוקים. בגדול- שמרי את התמיסה במקום שאת שומרת את הטרבולין ומי המלח.

ככה אנחנו נוהגים אבל אם תשאלי אותי איפה זה כתוב- אין לי תשובה בשבילך....
  • תודה בובי אני שומרת את הטבולין והמי מלח במקרר, הבודיקורט מרגע הפתיחה טוב ל24 שעות (הקפסולה שפתחתי)
  • אני יושבת על המיטה או הספה
    משיבה את ליאם עליי במצב ישיבה ועושה לו
    בהתחלה מראים ניגוד ובכי אבל זה עובר אחרי כמה דק׳ אם את מתעקשת
    תרימי ווליום בטלויזיה כי האינהלציה רועשת

• איןןןן פשוט היא מתפרעת ומושכת את זה עם הידיים וזורקת את הראששש
    זה לא אפשרי לבד, מישהו צריך לתפוס אותה כדי שאני יעשה לה, מה שגם מרוב צרחות הולך לה הקול, ומרוב בכי גם מפסיקה לנשום כהרגלה
  • גם אצלנו זה תמיד היה מלווה בהתנגדות.
    בפעמים הראשונות זה היה ממש מאבק קשה פיזית, ואח"כ כשהיא הבינה כבר שזה לא יעזור זה היה רק בכי מסכן כזה...

• לא יודעת במה מדובר כי לא קראתי הודעות קודמות שלך.
    לי יש מכשיר מעולה שיש לו כמה אפשרויות, אחת מהן היא מוצץ ועוד אחת היא פיה שהם משחקים איתה בפה, זה מסב את תשומת הלב וככה נגמר צ'יק צ'ק.
    אם יעניין אותך, שאגיע הביתה אסתכל על השם.
  • יצא לי לעשות ללהב כמה פעמים אינהלציה
    הפתרון היה פשוט להוציא את הפיה ולשים לידה את הצינור ומה שיכנס יכנס, לא מצאתי שום דרך אחרת
    ובשביל שלא תתעורר מהרעש הייתי שמה על המכשיר כרית בזמן הפעלתו

• כרית?? רק שהמנוע לא ישרף שלא יהיה איוורור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה