ייאוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת הייתי רגועה כבר איזה חודשים
    אבל היום שוב הגיע שלב הייאוש שמרגיש לי כאילו אני לא יכנס
    הייתי אז אצל הרופא אמר לי להמשיך אנחנו מנסים כבר שנה עשינו את כל הבדיקות הכול תקין גם של בעלי.
    לקחתי כדורים לביוץ נהיה ביוץ הפסקתי ממשיכים לנסות, ניסיתי ערכת ביוץ ביתית לפעמים מרטה ולפעמים לא.
    אני לא יודעת מתי לעשות את זה כל אחד עם חישובים אחרים מקבלת המחזור לספור 14 יום אחורה לא ממש מעניין מה היה 14 יום קודם כי לא כתבתי מתי ניסינו כדי שאני ידע מתי הביוץ.
    חודש שעבר קיבלתי ב30.10 אז תמיד אני כאילו חושבת שאני יקבל ב30.11 אבל אני לא יודעת אם זה חשיבה נכונה והמחזור שלי לא סדיר
5 תגובות
עמוד 1
  • "אם היאוש בא לקראתך אל תיתן לו יד..."
    אני יודעת שזה קשה וכל מה שנאמר זה לא ישנה אותך אבל את חייבת להיות חזקה,תעשי מעקב זקיקים ובימיים הפוריים תתני עבודה בכיףףףף והכי חשוב תהיי רגועה כי זה האוייב שלנו...
    אני בעצמי מנסה ואני יודעת שזה קשההה מאודדדד...אבל את תיראי בסוף כולנו נהיה אימהות מדהימותתתתת!!
    שולחת לך חיבוק וחיזוק:)
  • במקום רגועה טעיתי וזה לחוצה
  • מכירה את ההרגשה הזאת
    הכי טוב מעקב זקיקים ככה תדעי מתי לתזמן את היחסים!
  • הי יפה,
    אין סיבה להתייאש... תאמיני שזה יקרה לכם, למרות הקשיים, למרות הזמן שחלף וברור לי שגם התינוק יגיע, בעזרת השם. אל תלחיצי את עצמך בחישוב תאריך הביוץ, או בבחינת סימנים ודברים שמתרחשים אצלך בגוף.

תעשי "רפרש" למחשבה שלך, תגידי לעצמך שמעכשיו מתחילים מחדש, שהכל בסדר ותקין עם שניכם, אתם בריאים, מוכנים, מסוגלים ורוצים ילד- ואין סיבה שזה לא יקרה.

תתחילו לעבוד יום כן יום לא מהסוף של המחזור (אלא אם כן את שומרת נידה) ועד לתחילת המחזור הבא ותקווי לטוב!!!! אל תפתחי ציפיות ואל לגרמי לבעלך לפתח, אבל פשוט תהיי אופטימית ותאמיני שזה יקרה לכם...

קדימה, חיוך גדול על השפתיים, ותתחילו לעבוד... רק תדעי שאחרי שנקלטים החשק ל"עבודה" רק הולך ויורד, עד שבעלי מתחנן שאתייחס אליו מדיי פעם... אז תהנו מהזוגיות שלכם ומהביחד!
    יפעת.
  • אני אומרת מעקב זקיקים !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה