היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אתן לא מבינותתתתתתתתתתתתת היתי אצל הרופא נשים שלי....הסברתי לו שיש לי איחור של שבועים כבר המחזור האחרון היה ב- 5/10 הוא עשה לי בדיקה גניקולוגית מה הוא אומר ליייייייייי???????????? שאני ממש קרובה לביוץץץץץ! חחחחחחחחחחחחחחחח ואני מהההההההה??.~~~ מה הקשררר....כבר חודש וחצי לא קיבלתי איך אני קרובה לביוץץץץץ???.הוא אמר החודש לא היה לי ביוץ!!! ועכשיו הביוץ קרב תעבדו את ובעלך!! ואגב..הוא הוסיף ואמר שהרירית רחם שלי במצב מצוין ואמר שאם נגיד נצטרך טיפולים אני יגיב מעולה!!! והוסיף:תעבדו טוב את ובעלך יום כן יום לא" אמרתי לו איזה...יש לבעלי זרע נמוך 2% ההוא אמר לי תתפלאייי אבל לפעמים איזה זרעון אחד ניפגש עם הביצית:))) הרווחתי בנוסף הוא עשה לי גם בדיקת פאפ...:)))
15 תגובות
עמוד 1
איזה יופי!! זה הזמן להתחיל לעבוד
חחחחחח נושנוש מתה עליך! מה אני יגיד לך הלואי וזה נכון....זה יחסוך לי את הקטע של הזריקות תאמיני לי..יש לי פחד מזריקותת אי מקווה שכולנו נקבל בשורות טובות אמן
מאמי בסופו של דבר זה יגיע!! עם טיפול, בלי טיפול, אנחנו לא נוותר ונהיה אמהות!!
איזה בשורות מעולות!!!! אני ממש שמחה שסוף סוף הלכת לרופא... יאללה, קדימה תתנו עבודה.... מספיק זרעון אחד בריא וחסון שיפרה את הביצית המהממת שלך!!!! אין ספק שכמות מגדילה את הסיכויים, אבל האיכות גוברת!!! הלוואי שלא תצטרכי להתחיל עם זריקות, אבל בכל מקרה תדעי שגם אני פחדתי בטירוף ( למעשה עדיין מפחדת) אבל מה לא עושים בשביל להיות אמא?!?!? זה באמת לא כזה נורא... הרבה פחות לא נעים מבדיקת דם לדוגמא.... מחזיקה לך אצבעות
תודה קרןןןןן! מחזיקה לך אצבעות בחזרההההה אמרתי לכן ש לי תחושות טובות לגבי החודש הזה...
איזה כייף לשמוע בשורות טובות אני שמחה בשבילך .... רק 2 שאלות המחזור שלך סדיר??? כמה זמן אתם מנסים???
ברבית המחזור שלי סדיר כל 30-34 ימים מקבלת לא יודעת מה קרה החודש אנחנו מנסים תשעה חודשים
טליה יקירה...
לא רוצה לתלות בך תקוות שווא, אבל זה בדיוק מה שהיה אצלי...
שכחתי לציין את מה שהכי חשוב ... נכנסתי להיריון טבעי!!!!!!! עם בעיית זרע קשה ואחרי הזרעות והפריה שלא צלחה...
אז אל ייאוש, פשוט תאמיני!
בהצלחה מותק.
מלודיה תודה מאמי איזה יופי יש הפתעות
מלודיה...
איזה יופי!!! ממש מעודד לשמוע מקרים כאלו... הלוואי עלינו נזכה להריון טבעי... ואם לא טבעי אז לפחות שיתפס לנו כבר בסבב הקרוב...
איזה יופי לשמוע... ילדת כבר? " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
איזה כייף שיהיה המון בהצלחה ממי תתנו בראש !!!
אכן ילדתי... לא מזמן.
בהצלחה לכוווווולן.
איזה יופי.... מתוקה המון מזל טוב... " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."