בס"ד
לכל מי שהתרגשה מהסיפור,ורוצה יותר להתחזק שהילד שאותו אתם רוצים יגיע בקרןב ,אפילו תשלח לי מייל ,
ואתן לה לדבר איתה עם החברה שלי שהיום היא התחזקה ,וברוך השם
[email protected]מאושרת ,שתבינו האישה הזאת :היתה ללא סיכוי לילדיםם,בטיפולים לא קלים ,הביאה תאומים ,ואחיר 7 שנים 1
ואחרי מ"ס שנים שלישייה .אל יאוש,הכל לטובה ,
מי שגרה ברחובות חולון בת ים מרכז:יש שיעור עם הרבנית ורד סיאני ,היא מיוחדת,לא מאלה שמחזירים בתשובה :מאלה שגורמים להבין שהחיים טובים ומיוחדים ולנצל כל רגע לטובה .כי לכולנו אותם קשיים בערך,פרנסה ילדים ועוד,והיא מסבירה אך לאהוב את החיים,לעמוד בניסיון כי הכל ניסיון .
בנות המצווה שנותנת ילדים ועוד ילדים טובים צדיקים שקל לגדל בע"ה זה
המיקווה מצרפת לכם רשימת הרצאות של ערכים,יש שם בעיקר חילונים מסורתיים .
ואם תיראו שזה ממש כמו פסיכולוגיה ,רק שבהחלט שווה ,זה נותן לנו אנרגייה לקבל באהבה את הקושי ,ףוחכם כבעל ניסיון זו אני :
בנות אני 3שנים מי שזוכרת אותי בכיתי לילידים,ולא הצליח בלי סיבה ,והיום ברוך השם אני עם ילדים ,אך לא היה קל במיוחד שחצי מהזמן היתי מאושפזת ,אך אני מודה לשם כי בזכות הקשיים ,אני מודה מעריכה כל פרור שמכניסה לפה משתלדת לברך ,ומי שתיראה אותי אין קשר אלי ואל הדת חיצוני ,אך הפנימיות שלי מודה לשם ,כי הכל ממנו ,אשמח במייל לשלוח את הסיפור האישי ,
\ושהלכתי למיקווה בכוונה מיוחדת ,זה ממש עזר ,וטיפ נוסף :
ששואלים או שאת שואלת את עצמך :מתי יהיו ילדים תגידו שהשם יחליט ,כי זה אכן ככה ותיארו ישעות כי השם הוא זה שנותן ,ווישמע אותכם אומרות תאמינו לי שיקשיב לכן