חייבת לזכות אותכם בסיפור של חברה,שוטרת,נס גלוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • אמאלההההה זה מדהייים, זה גורם לי להשאר אופטימית..
  • פשוט מצמרר ומדהים כמה חזקה אמונתם של אנשים
    מחמם את הלב
    צריך לזכור שלמרות כל הידע והלימודים רופאים יכולים לטעות תמיד
  • ר-ק אחד קובע!

בורא עולם!

מדהייםםםם ומרגש..

• לא נכנס לי .... אני גם רוצה לראות !!! על מה ללחוץ???
  • הקדוש ברוך הוא - אנחנו אוהבים אותך
    ובלעדייך אין ניסים
    בלי אמונה שום דבר בחיים האלו לא שווה !!!

מודה לקדוש ברוך הוא על מה שאין לי ועל מה שיש לי
    ואני בטוחה שהוא לא יפסח עליי ויתן לי אוצר קטן
    וכמובן גם לכל מי שעדיין מחכה !!!

אני לא בחורה דתיה , באתי אומנם מהמסורת אבל
    אני יודעת ומאמינה בדרכי שלי !!!

• בס"ד

לכל מי שהתרגשה מהסיפור,ורוצה יותר להתחזק שהילד שאותו אתם רוצים יגיע בקרןב ,אפילו תשלח לי מייל ,
    ואתן לה לדבר איתה עם החברה שלי שהיום היא התחזקה ,וברוך השם [email protected]מאושרת ,שתבינו האישה הזאת :היתה ללא סיכוי לילדיםם,בטיפולים לא קלים ,הביאה תאומים ,ואחיר 7 שנים 1
    ואחרי מ"ס שנים שלישייה .אל יאוש,הכל לטובה ,
    מי שגרה ברחובות חולון בת ים מרכז:יש שיעור עם הרבנית ורד סיאני ,היא מיוחדת,לא מאלה שמחזירים בתשובה :מאלה שגורמים להבין שהחיים טובים ומיוחדים ולנצל כל רגע לטובה .כי לכולנו אותם קשיים בערך,פרנסה ילדים ועוד,והיא מסבירה אך לאהוב את החיים,לעמוד בניסיון כי הכל ניסיון .
    בנות המצווה שנותנת ילדים ועוד ילדים טובים צדיקים שקל לגדל בע"ה זה המיקווה
    מצרפת לכם רשימת הרצאות של ערכים,יש שם בעיקר חילונים מסורתיים .
    ואם תיראו שזה ממש כמו פסיכולוגיה ,רק שבהחלט שווה ,זה נותן לנו אנרגייה לקבל באהבה את הקושי ,ףוחכם כבעל ניסיון זו אני :
    בנות אני 3שנים מי שזוכרת אותי בכיתי לילידים,ולא הצליח בלי סיבה ,והיום ברוך השם אני עם ילדים ,אך לא היה קל במיוחד שחצי מהזמן היתי מאושפזת ,אך אני מודה לשם כי בזכות הקשיים ,אני מודה מעריכה כל פרור שמכניסה לפה משתלדת לברך ,ומי שתיראה אותי אין קשר אלי ואל הדת חיצוני ,אך הפנימיות שלי מודה לשם ,כי הכל ממנו ,אשמח במייל לשלוח את הסיפור האישי ,
    \ושהלכתי למיקווה בכוונה מיוחדת ,זה ממש עזר ,וטיפ נוסף :
    ששואלים או שאת שואלת את עצמך :מתי יהיו ילדים תגידו שהשם יחליט ,כי זה אכן ככה ותיארו ישעות כי השם הוא זה שנותן ,ווישמע אותכם אומרות תאמינו לי שיקשיב לכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה