שאלה למי שעברה קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות יקרות
    יש לי ילדבן 3 שעברתי איתו קיסרי מתוכנן(עובר גדול)
    עכשיו אני בהריון שני בחודש שלישי והבנתי שעכשיו הבחירה פחות או יותר ביידים שלי,עם ללכת על לידה רגילה או קיסרי.
    אני מחפשת המלצות אמיתיות ממי שעברה קיסרי שני או ממי שהחליטה לבחור בלידה רגילה...
    אני חייבת לשמוע אמת כי אני נורא מפחדת !!!
    תודה חברות....
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב.
    ממה בדיוק את מפחדת?

אני עברתי קיסרי ראשון ולידה שנייה טבעית.
    קחי בחשבון שאחרי 2 קיסרים שאר הלידות יהיו קיסרי.
    עם הבאה ב"ה אני רוצה ללדת טבעי.
    שיהיה בהצלחה.
    [

• עברתי קיסרי ראשון ובחרתי (בעקבות המלצת הרופא שלי כמובן) לעבור את הלידה הבאה גם בניתוח קיסרי...

להגיד שאני לא חוששת יהיה שקר, אבל הכל לטובה ויהיה בסדר!!
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
  • אני אומנם עדיין לא בהריון בפעם השנייה
    אבל אם תיהיה לי אפשרות אני בוחרת בלידה טיבעית

• אני בחרתי בלידה רגילה
    אבל הטבע קבע אחרת
    הגעתי עד שבוע 41 ולא התפתח כלום - ובגלל שאני אחרי קיסרי לא ניתן לעשות זירוז.
    בדיעבד התברר שהכל מלמעלה - כי חבל הטבור היה כרוך פעמיים סביב הצוואר של נועם שלי - ומזל שלא הגעתי ללידה רגילה.

• היי
    הייתי מציעה לך לנסות ללדת רגיל,
    משכתי עד שבוע 39 וכשאמרו לי שהעבור גם הוא בסביבות 4 קילו כמו הגדול שלי אז קבעתי קיסרי SOS...

בהצלחה!!

מאיה

• היי,

אני עברתי לידה ראשונה קיסרי ועכשיו מקווה ללדת רגיל.
    בזמנו כתבתי שרשור מפורט על הסיבות לבחירה שלי,
    כולל דעות של רופאים שהתייעצתי איתם..

אולי סיוני תוכל למצוא לך אותו, אם תבקשי ממנה..

בהצלחה!!

• אני רק יכולה להגיד שאני מאמינה שאנחנו יכולות לשאוף ולתכנן אבל בסופו של דבר הכול משמים

אני תכננתי ורציתי טבעי אבל משמים הוחלט אחרת

כמו שנאמר פה...יש מקרים שהקיסרי פה ב"ה מציל חיים

אני חושבת שתזרמי עם ההריון ולקראת הסוף בע"ה תראי פחות או יותר

המון בהצלחה בריאות נחת הריון תקין ועגול ולידה בשעתה ובזמנה עם ידיים מלאות

יום מקסים
  • נו מה יעלי ביקשה כל כך יפה לא נעזור?
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=224640

• עברתי ראשון קיסרי גם בגלל הגודל כמעט 4 קילו (חשבו בהערכה שהוא 4300)
    שני עברתי מבחירה לידה רגילה נולד 3600 אבל יותר מ24 שעות בחדר לידה אסור זירוז כמו שהזכירו פה וכל רגע מאיימים לעשות לי קיסרי שבוע 41 קריעת תחת ממש קשה וגם ההחלמה יותר קשה הייתה לי מהקיסרי!

מעדיפה הבא קיסרי אבל נזרום כמו שאומרים והגודל כן קובע, אני 1.63 צרה ויוצאים לי בלי עין הרע גדולים.
  • אני עברתי רק קיסרי אחד אז מנסיון אישי אין לי כ"כ איך לענות
    אבל מנסיון של אחותו של בעלי.. היא עברה קיסרי ואחרי זה לידה טבעית..והיא אומרת שמבחינת החלמה אחרי לידה רגילה כבר אחרי 3 שעות את יכולה לשבת על המיטה בשילוב רגליים, משהו שממש אי אפשר אחרי קיסרי מן הסתם חחח..
    קיצור היא אומרת שעדיף טבעית.. תנסי אין מה להפסיד

• אויש סיוני.... אין עלייךךךךךךךךךךך!!
  • היי
  • בשעה טובה!

הייתי בהרבה מאוד לידות רגילות אחרי קיסרי שעברו בצורה חלקה, מדהימה, וחווייתית.
    בלידה רגילה אחרי קיסרי, הדבר היחיד שמבקשים שתהיי מחוברת למוניטור, רוב הזמן, אפשר על כדור, בעמידה, לא מחייב לשכב במיטה.

בהצלחה!
    טל ישראל - דולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה