היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שהנושא כבר "נטחן" כאן פעמים רבות... אבל כמובן שאני לא מוצאת את השרשורים האלו. אז שואלת שוב: - האם ביום הולדת של הילד/ה, נהוג אצלכם להביא מתנה לגן? - אם כן, מה הבאתן? - איזה הפתעות הבאתן לילדים (ובאיזה גילאים מדובר)?
תודה
13 תגובות
עמוד 1
היי, מה נשמע?
בשנה שעברה קניתי ספר.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
ספר זה רעיון מקסים! תודה
בגן של יעל שנה שעברה- זה היה מעון, ביקשו ממני להביא משהו ספציפי שיהיה לכיתה שלה. מעבר לזה... אני קניתי בחנות של הכל בשקל משהו לבנות ( קוקיות בצעוניות, לכל בת אריזה) ולבנים... מין 3 ספרונים לצביעה עם דמות של בנים....
תבדקי איזה ספרים את מכירה וממליצה וחסרים בגן. לא חסרים ספרים מדהימים.
אני ממליצה בחום על "שניים בשמיים" של טל הדרי-אבני, שהיא חברה מקסימה וגם משתתפת כאן בפורום. הספר פשוט מדהים! אלעאי בן 6 כמעט והוא למד המון מהספר הזה. הספר נותן מענה לשאלה למה יכול לקרות מצב שהירח והשמש נמצאים שניהם בשמיים באור יום. זה הספר שאלעאי הכי אוהב בסיפרייה שלו!!!
גם אני כותבת ספר, אני מקווה שבשנה הבאה תוכלי לקנות את הספר שלי לגן
לא ידעתי שאת כותבת ספר ילדים
אני כותבת אותו כשנתיים, אבל עכשיו אני כבר ממש בסוף. אני מאמינה שבחודש הקרוב אני כבר אעביר אותו להוצאות לאור ואמתין בסבלנות שהוצאה מסויימת תפנה אליי. אני מאוד מתרגשת! לגבי "שניים בשמיים" זה של זיV את בטח מכירה את שם המשתמש הזה.
כל גן זה משהו אחר....השנה עשינו לאור מסיבה גדולה - אז לא עשיתי גם בגן.
אולי עוד אעשה.....נראה. אצלם נותנים ספר מתנה לגן.
בגן הפרטי - הילד מקבל מתנה
אורטלי תודה
אני אוהבת שנותנים מתנה משהו שמעסיק אותם לפחות חצי שעה
אצלנו (גן פרטי) גילאי 3-4 נהוג רק הפתעות לילדים. השנה הבאתי טושים (6 טושים באריזה, עלה 5 ש"ח) + בועות סבון (2 ש"ח) לגן אפשר להביא ספר או איזה פאזל/ משחק You're my heart, you're my soul