היי לכולן.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא, אני לא החסויה

9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שבגלל מזג האוויר הוא התחיל לפספס
    אולי קר לו בלילה תנסי לכסות אותו בעוד שמיכה
    תנסי להעיר אותו יותר בלילה לשרותים

שיהיה בהצלחה

• אני פשוט לוקחת את שליו לשירותים ממש לפני שהוא נכנס למיטה...עד שיוצא פיפי ואז הוא לא מרטיב...

• לא לכעוס. ולא להעיר.
    מחליפים מצעים ואומרים לא נורא.
    זה לא בגללו, הוא לא בשל לזה. יש ילדים שמרטיבים בלילה גם עד גיל 6 לפעמים, לא תמיד אבל לפעמים. העיקר לא לכעוס. זה לא בכוונה. זה לא בשליטתו.

מעבר לזה אז כן לא לתת לו לשתות ליטרים לפני השינה וכמובן פיפי לפני השינה ושלא יהיה לו קר בלילה. מעבר לזה אין כ"כ מה לעשות.
    וגם אם הוא מגלה את זה בבוקר וישן בפיפי , הוא מספיק מבואס מזה בעצמו לא צריך להתבאס גם ולהעביר אליו את המסר שזה לא בסדר.
    זה מסתדר לבד עם הזמן!
  • מיושקה מה קורה מאמי?
    אצלי הילל גמול כבר מגיל שנתיים ביום....אבל בלילה הוא לא גמול עד היום!
    והאמת שאני בכלל לא מנסה להלחם בזה .....

לגביי אליה לא יודעת מה להגיד לך לא הייתי במצב כזה....
    כ ר מ י ת
  • אצלנו זה היה במשך שנה מעייפת ומתסכלת
    כל לילה אם לא פעם אחת אז פעמיים
    מאז עלינו על נקודת הזמן שחשוב לקחת אותה לשירותים (בין שעה וחצי עד שעתיים מהרגע שהיא נרדמת)
    כמו כן הבנו שאם נותנים לה חלב או שוקו לפני השינה זה משום מה גורם לה להשתין בלי סוף

• תודה על הטיפים מתוקות..
    מקווה שנעבור תקופה זאת..לא קל...

• מאיושקה...
    ראית איך זכרתי אותך למרות שמאה שנה לא היית כאן?

• בת דודה שלי הייתה עם בעיית הרטבה עד גיל 9 בערך
    לקחו אותה לרופא שאמר שיש לה שלפוחית משהו לא יודעת,
    בקיצור אמר לה לעשות פיפי לפני השינה ולהשתדל לא לשתות המון מתחילת הערב

אגב עזר לה בסוף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה