מישהי שמעה על דיאטת חרמון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וניסתה או שיכולה לתת פרטים על זה?
    ואם עושים את הדיאטה הזו וכשמגיעים למשקל היעד הולכים לדיאטנית שתבנה תוכנית של שמירה על המשקל.. זה תופס? או שממש לא בריא?

19 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי עליה ולמה את צריכה?????
    אנשים ממש מלאים הולכים אליו
    וגם הבעיה בדיאטה הזו שאם את לא שומרת על הדיאטה את מעלה כפול ממה שהיית

• אז אני מבינה שהדיאטה שהעלת פה בלינק לא צלחה?

• חחח אוף בנותתת.. הדיאטה הקודמת עבדה אבל היא נתקעה בשלב מסויים וקבעתי כבר תור לדיאטנית אבל זה רק עוד חודש!

• אני רק שמעתי שהיא לא בריאה... לא יודעת מעבר.. אני בעד שומרי משקל או חלי ממן

• מיטלו'ש ואיך יודעים בחלי ממן אם אני צריכה את ה 1200 או ה 1500 קלוריות?
    התחלתי ב 1200 ואז זה קצת נתקע חחח.. או שפשוט לא הייתי מספיק סבלנית..

• לדעתי את לא נותנת לזה מספיק זמן!
    דיאטה זה לא כאן ועכשיו.... (כי דיאטה כזו לא תצליח בחיים)

זה צריך לאורך זמן.. ירידה טובה רואים אחרי שבוע- שבועיים... ולא בכמה ימים

• כן אני יודעת שצריך לזה זמן הבעיה היא שאני לא יודעת אם אני הולכת לפי התפריט הנכון.. זאת אומרת אני לא בטוחה אם אני אמורה לאכול 1200 קלוריות או 1500 חחחחח

• אישה שרוצה לרדת במשקל צריכה לאכול 1200...
    ככה אני יודעת!

• טוב אז ככה...
    חברה שלי עשתה אותה זו דיאטה של הפרדת אבות המזון במשך שבוע צריך לאכול אותו הדבר. שבוע רק בשר שבוע אורז שבוע תפוח אדמה וכד'
    חברה שלי ירדה בחודש 10 קילו ואחרי זה הכפילה ואפילו שילשה את עצמה אז ככה שאני לא חושבת שהדיאטה הזו כל כך רצויה

נ.ב בכל דיאטה שעושים יש איזה שלב שנתקעים ואפילו לפעמים קצת עולים ככה הגוף מגיב

• טוב אז ככה...
    חברה שלי עשתה אותה זו דיאטה של הפרדת אבות המזון במשך שבוע צריך לאכול אותו הדבר. שבוע רק בשר שבוע אורז שבוע תפוח אדמה וכד'
    חברה שלי ירדה בחודש 10 קילו ואחרי זה הכפילה ואפילו שילשה את עצמה אז ככה שאני לא חושבת שהדיאטה הזו כל כך רצויה

נ.ב בכל דיאטה שעושים יש איזה שלב שנתקעים ואפילו לפעמים קצת עולים ככה הגוף מגיב

• מאמוש בכל דיאטה כמו שנאמר יש שלב שנתקעים בו....

מבטיחה לך שבדיאטה של שומרי משקל יורדים ממש יפה... היו לי שבועות של קילו ושבועות של 300 גר' וגם כאלו שלא הורדתי בהם בכלללללל אבל העקביות זה מה שחשוב ולא להתייאש...
    והכי הכי חשוב לרדת לאט ומאוזן כך לא משמינים כשמסיימים עם הדיאטה...
    אני עזבתי את הדיאטות לפניי חודשיים ומאז אני באותו המשקל בדיוק (רוצה לרדת עוד אבל אין כוח לדיאטות כרגע...) מה שחשוב זה שאני לא מעלה

• עצה שלי
    הכי חשוב לא לאכול בלילה או לפני השינה!!!
    לסגור את הבאסטה 6-7 בערב

ואם בא לך גם 5 בא טוב

• נטלי צודקת. ככה אני הורדתי 40 קילו ועכשיו עושה שוב... הבעיה היחידה שלי היא שבעלי מגיע הביתה רק בשש... ואנחנו אוהבים לאכול ארוחת ערב יחד.

כשאת מונעת מעצמך אוכל את רק תרצי אותו יותר, הכי טוב לאכול בצורה מאוזנת מהכל וכמובן פעילות גופנית.
  • אני לא מתה על השיטה הזו של " לא לאכול בלילה"
    ומה לגבי אירועים, מסעדות, ואם עושים ספורט בערב- מה, לא לאכול אחרי זה?

• טלי אני עשיתי את הדיאטה שלו, ירדתי 16 קילו והלכתי ישר אחכ לגיטימית שאמרה לי בפרוש שאני אעלה אצלה, כי הדיאטה של חרמון היא לא דיאטה מאוזנת. אני עשיתי אותה כי הייתי צריך. דיאטת בזק ולא היה לי זמן לחכות. אם כל הסיפור אצלך זה להוריד 10 קילו(ולא חמודה זה לא בשמיים!!) אני בטוחה שתמצאי את הדרך הנכונה והבריאה לעשות אותה. אני יכולה לעזור לך בתפריט של השבוע הראשון של חרמון- סלט בלי עגבניה בלי לימון ובלי שמן. 7 ימים כאלה ואת יורדת בין 3-4 קילו. אהה פרט קטן אני העלתי הכל בחזרה

• אוי נושא כואב... אני וטלטול מלמעלה עשינו אותה..
    אותו סיפור בדיוק! לא מומלץ בכלל.

• היי
    אני עשיתי את הדיאטה בציערותי ..חח...לפני כ 8 שנים ...ירדתי כמעט 20קג
    שמרתי על המשקל די טוב....עד לפני כשנה...אחרי החתונה וההריון בפתח נתתי לעצמי להתפנק באוכל שאסור...והשמנתי הכל פלוס...
    מחכה לאחרי הלידה ...ואז אחזור אולי לקצת לדיאטה הזו אך לא יותר מידי כי זה באמת לא מאוזן ועולים מאד מהר חזרה אחכ...
    יותר טוב לעשות שבוע-שבועיים : סלטים גבניות עד 5% פרי אחד ביום ומלא מים
    זה נותן ירידה רצינית ואז להתחיל לשלב חזה עוף...ועוד ירקות ופירות...
    וכמובן - פעילות אירובית!!!!
    ככה אני מתכננת בכל מקרה ....אחרי שהבונבון יצא :)
    דרך עקב שמעתי על מוצר טבעי התומך בדיאטה ועוזר מאד לשמור על הפה סגור-נקרא שובע!!! יקר אך שווה...

אבל אין ספק-החוכמה לא לרדת -אלא לשמור!!!
  • היי מהממת שכמוך
  • לפני כמה שנים הייתי אצל כוהנת הדיאטות של הצפון (אילנה רז ז"ל). פשוט מדהימה. היא תמיד אמרה לנו שמשולש האושר הוא:
    אכילה נכונה (6 ארוחות ביום- 3 גדולות ושלוש בינהן של פרי או יוגורט קל)
    שתייה מרובה (2 ליטר מים ביום לפחות)
    ופעילות גופנית (עדיף הליכה)
    אני הורדתי אצלה 11 קילו ואמא שלי 17 קילו.
    היו אצלה 3 אנשים שירדו 100 קילו.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה