היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוחח.. יש לי הרבה בגדים שעוד לא הספקתי להלביש להדס בגלל שזה לא התאים לגודל ולעונה.
בעקרון הגיל עצמו שהיה על הבגד היה מתאים אבל היא קטנה יותר (ברוחב) ממה שהיא אמורה להיות (כמו ששירה חשבה שהיא רק בת חודש) ולכן לא יצא לה ללבוש אותם
אוחח- מבאס!
17 תגובות
עמוד 1
אצלי הסיפור הוא אחר לגמרי יש לי חוסר התאמה מוחלט בבגדים להב ונועם אמנם די חופפות בזמנים ובעונות אבל נועם גדולה הרבה יותר ממה שלהב היתה (חמסוסון וחמסוסיה עליהן) אז כל פעם אני מודדת בגד ומגלה שהוא קטן - באסההההההההההה
ווווווואי הכי הכי מכירה את זה!!! כמה בגדים קניתי וקיבלתי באוריה את לא מבינההההה סטוקיםםםםםםםםםםםםםם לא הספקתי ללבוש לה חצי!
אני מספיקה להלביש הכללל כי חמסה על תמרי נולדה פלטנית ... מגיל שבוע ארבע חמש החלפות לםחות ביום...חחחחחחח
וואייי ממש אבל ממש מבאס
ממש מבאס. רק לפני חודש תרמתי שקים מלאים בבגדים שלה, חלקם עוד עם התווית... היא גדלה לי כל כך מהר, מיליון חמישיות עליה
חחח מיטלי- הרגת אותי את רואה מה זה, גם מדבר שלילי יצא משהו חיובי חחח..
וכן ענבל- הכי מבאס שקונים משהו שהכי הכי הכי לא מתאים לתינוק בת כמה חודשים כמו שקנו לי שמלת מיני פעם ל3-6 - נו בחיאת, מתי אני אלביש לה את זה????? ח-ו-ר-ף! אנשים, תעשו קצת חישוב... עונה, גיל.. משהו.... (וזאת מישהי שיש לה ילדים, לא איזה גבר שלא מבין בזה)
וואי כמה זה קורה לי יש לו סטיפות של בגדים מהממים שלא הלבשתי לו אפילו פעמיים
מכירה את זה מאודדדדדד
כן בטח- מה שאני יכולה להחליף אני מחליפה- ואני מאלה שמחליפים! וב"ה אני אשמור את זה לילדה הבאה ב"ה
נכון, באמת מבאס... השנה זה קרה עם כל בגדי המעבר שקניתי, עברנו מקיץ לחורף ודילגנו על המעבר. את מש שקניתי לגדול אני שומרת לקטן ואת מה שרניתי לקטן... נמצא כבר שימוש...
מבאס בעליל!!
היו לי מ-ל-א בגדים כאלו, ושיא הקטע- הקטנים נולדו באוקטובר וקיבלתי חבילה ע-נ-ק-י-ת מארה"ב עם מלא דברים מהממיםםםםםםםםם לקטנטנים, ועוד יוקרתיים- של מותגים, אבל מה???????????
עם שרוול קצר!!!!!!!!!!!!!!
לא להתעלףףףףףף מעצבים??????????
יעלי- מזל שיש לך בן בדרך לפי החישוב- זה יהיה מתאים?
באסה זאת לא מילה ואני מהמשוגעות שקונות וקונות וקונות אוףףףףףףףףףף אני מחורפנת, כל בגד אפילו לא יוצא לי להלביש לה פעם אחת, ארזתי מלא בגדי קיץ יפיםםםםםםםםםם ברמות קשות שלא הלבשתי לה אפילו לא פעם אחת חדשיייייייייייייייייים
חחחח מיכל מבאס אש... יש לי שקית שלמה מפוצצת בגדים 0-3 שקטנים עלייה באורך (רוחב עולים עלייה הצפלוחה הזאת
נושא מוכר וכואב במיוחד בארנק.... אבל מצד שיני אני מאושרת ואוווווווו היא כבר גדלה והבגדים הפצקיים האלו לא עולים עליה..... וכן יש הרבה שישמחו לקבל
מיכלי- לא יתאים בכלל!!!!!!!!!! הבגדים הם בגדים שקיבלתי במתנה ללידה- כלומר- הם במידה NB הם אפילו "עוד יותר" לא מתאימים (אם אפשר לכתוב כזה דבר) מאשר בלידה הקודמת, כי התינוקי הנוכחי יוולד בעז"ה לחורף של ממש....