שילב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי 200 שח שם ל"בזבוזים" על מה כדאי לבזבז? מצעים, צעצועים, אביזרים לאוכל?
    בגדים אני מראש לא אומרת- כי ממש מיותר, חבל על הכסף!

אני מחפשת משהו לקנות שצריך שהוא יהיה באיכות טובה- כמו של שילב.

14 תגובות
עמוד 1
  • שילב זה או בקבוקים אביזרי אוכל סינרים מוצצים או צעצועים

בגדים - אין מי יודע מה ורק חולצה תעלה לך 200 שקל!

• משחקים של טייני לאב
    מעולים!!!

יש לך כבר קשת לעגלה? משחקי התפתחות (כל מיני משחקי אחיזה ומשיכה במרקמים כאלה ואחרים)? רגע את יכולה לקנות מזרן פעילות

• שת לעגלה ולסלקל מתכוננת.. אני מודה על היום שקניתי אתזה .. תמרי פשוט אוהבת אתזה וזה מעסיק אותה כל כך!

• תיראי האמת שקיבלתי במתנה 3 אוברולים מפוטר מדהימים ומחממים
    אני לא משקיעה על בגדים בשילב אבל מכל מה שיש לה את האוברולים האלה אני הכי הכי אוהבת הם נוחים פרקטים נעימים יש להם בפנים פליז רך ונעים והם עולים 65 ש"ח
    נכון שזה המון אבל מה אני יגיד לך כניראה שכסף לא משקר

• גם אני בעד הצעצועים שלהם /אביזרים לעגלות. יש להם דברים מקסימים (ויקרים ביותר...
  • משחקי התפתחות. טייני לאב מעולים! יש קוביות פעילות כאלו, שבכל פאה יש משהו אחר ואני יכולה להגיד לך שנופר עד היום משתגעת על הקובייה הזו, מגיל חודשיים
  • יאו, סיון ומיטל
    אתן לא מאמינות, בדיוק אני באתר שלהם וזה בדיוק מה שראיתי והתלהבתי ממש
    קשת פעילות לסלקל ולעגלה....
    כנראה שאת זה אני אקנה!!!!

לגבי המזרן פעילות- סתם יקר שם.... זה עולה 250 אם אני לא טועה
    ומצאתי בבייביז ב 139 שח 1.20 *1.60-שזה אחלה!

• קשת לעגלה זה שימושי מאוד.
    את יכולה לקנות גם מנשא.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תקני את המתכווננת

• מיטלי- טוב שאמרת לי....

• טייני לאב - צעצועים מקסימים! בפעם האחרונה שהייתי שם ראיתי שהורידו את המחירים. לא יודעת אם זה מבצע או משהו קבוע, אבל שווה לבדוק.
  • חחחחחחחח מיכלי גם לי יש 200 ש"ח לשילב ובדיוק התלבטתי מה לקנות - חסכת לי!
    תודה

• בדיוק קראתי כתבה של אבי ורון (תותח האיש הזה, כמה שהוא מבין בצרכנות תינוקות), והוא ממליץ על צעצוע של טיינילאב, שמתאים לגיל 3חודשים עד 24! כי יש לו שני צדדים..
    javascript:insertsmilie('

• כן כן יש מבצעים על טייני לאב. קניתי כמה דברים
    וגם יש מבצעים על סאזי (sassy) שהם גם מוצרים טובים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה