אוכל אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אגמי שוקלת באיזור חמש קילו והיא אמורה לאכול 750 מיליליטר ליום לפי החישוב של הנוסחא של האוכל בפועל היא אוכלת פעם בחמש שעות או פעם בשלוש שעות זה עדיין לא קבוע משהו בין מאה למאה עשרים מיליליטר בערך חמש שש ארוחות ביום שזה פחות ממה שהיא אמורה לאכול
    האם זה בסדר?
    נראה לי מעט מידי לא?

6 תגובות
עמוד 1
  • תראי את האמת אין הרבה מה לעשות, אי אפשר בגיל הזה להילחם איתם באוכל...
    גם אצלי היו תקופות שהיו אוכלים פחות והיו אוכלים יותר
    פעם 3 פעם 4 ופעם 5 שעות.......
    אל תלכי לפי נוסחאות...תלכי לפי הרגש האמהי שלך!.....
    לדעתי היא בסדר....

• בעיקרון הדבר החשוב ביותר הוא האם היא עולה במשקל. אם כן, אז היא אוכלת מספיק. יש ילדים שאוכלים פחות מהנוסחה, נופרי גם הייתה ככה. גם יש תקופות (קפיצת גדילה) שבה הם לבד מבקשים לאכול יותר.
  • אני אישית לא אוהבת את כל הנוסחות האלה
    ובתכלס גם אין איך לשלוט בזה כל כך
    יותר מאוחר אפשר להוסיף דייסה
    או ביסקוויט לתוך הפירות

אבל עכשיו אין מה לעשות

• איך אני אוהבת את זה כשאומרים שילד חייב.... ילדה שלך לא חייבת כלום לאף אחד
  • באמת אמרו לך פה- ילד רעב אוכל!
    הילדה שלי בת שנה וחודש אוטוטו ושוקלת 7 קילו
    נלחמתי איתה באוכל וזה גרר לאנטי, היא אוכלת כמה שהיא צריכה, שזה מעט מאוד האמת אבל מה אני יכולה לדחוף בכוח?!
  • זה בסדר מאמי היא אוכלת מתי שהיא רעבה אל תתדחפי ןלה אוכל קראתי מחקר של תזונאים שאומר שהפרעות אכילה מתפתחות מגיל ינקות... ואימהות שדחפו אוכל סתם גרמו להשמנת יתר/סלידה מאוכל...\

תינוק רעב דורש אוכל היא לא רוצה אל תתני....תחשבי שאת לא רעבה ובאים ודוחפים לך ארוחת מקדונלס ישר לפה לא תגעלי?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה