בדיקות הורמונליות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן..
    בזמן האחרון אני עובדת קשה וחוזרת מאוחר הביתה.. ובקושי נכנסת לפורום..
    ראיתי כמה חדשות טובות... חני- המון מזל טוב!!! מאושרת בשבילך!!
    וכל הבנות שעשו שקיפות ובדיקת דופק- מאושרת בשבילכן והלוואי וימשיך להיות הריון תקין!!!
    רציתי קצת לשתף אתכן.. החודש החלטנו לעשות את הבדיקות ההורמונליות. הבדיקה שלי יצאה תקינה ברוך ה'..
    אבל אצל בעלי יש קצת בעיה.. יצאה לו ספירת זרע נמוכה מהנורמה..ולפי כל הפורומים והשאלה מול הרופאים
    אומרים כי הסיכוי להריון טבעי כך קטן משמעותית..
    היה לי יום קשה ומלא במחשבות.. של מה לעשות.. ולמה אני נכנסת..
    בכל מקרה רופאת הנשים שלי אמרה לי להמשיך החודש לנסות כרגיל ושחודש הבא הוא יחזור על הבדיקה
    ואם היא תצא שוב נמוכה להתחיל טיפול כלשהו..
    האם אתן מכירות מצבים כאלו?
    האם שמעתן על זוגות שנקלטו טבעי למרות ספירת הזרע הנמוכה?
    מאוד לא רציתי להיכנס לכל הניסיונות הלא טבעים.. קצת מדכא.. :(
    me
10 תגובות
עמוד 1
  • תודה ממי
    אני לא כל כך מבינה מאחלת לך המון הצלחה ממי שהחודש הזה תקלטי ב״ה

חני
  • היי,
    השאלה היא כמה נמוכה ספירת הזרע יחסית לנורמה. ממליצה לך לרשום את הנתונים לד"ר הדר. בכל מקרה בהצלחה וגם אם תצטרכי טיפולים - השד הוא לא נורא כל כך
  • מאמי,
    אני הכי מבינה אותך בעולם כי אני בתוך זה לצערי
  • צודקת

מה שצריך לקרות יקרה
    אני מכירה זוגות שניסו טיפולים והצליחו טבעי !!!

• היי ערב טוב ,אני הייתי במצב כמו שלך הבדיקות ההטרמנליות יצאו תקינות והזרע של בעלי יצא לא משהו ספירת זרע 5% ואמרו לנו שכנרא לא ניכנס להריון טבעי חיכינו שנה ואז התחלנו טיפולי הזרעה שבעצם עשו השבחה לזרע שלו עברתי 2 כאלה ולאחר מכן הרופא שלחה אותי לצילום רחם ששם התברר שהייתה לי סתימה באחת החצוצרות ונאמר לי שהריון טבעי לא יהיה לי והתחילו חגים(סוכות )ואמרתי לעצמי שאני אחכה ולא אתחיל את טיפולי הivf ובסוף אחרי חודשיים נקלטתי טבעי
    למרות שאני יכולה להגיד שברגע שהיא אמרה לי שצריך לעבור טיפולים ואמרתי שאני אחכה איתם אז נרגעתי קצת כי הבנתי שהבעיה היא לא רק אצל בעלי ושבשני ההזרעות זה לא הצליח רק בגללו אלא גם בגללי-זה נשמע מוזר שאני נירגעתי אבל ככה יצא ואני מאמינה שנקלטתי טיבעי כי באמת הייתי יותר רגועה
    עכשיו אני ממש בתחילת הריון שבוע 7ואני מקווה שהכל ילך כמו שצריך
    כמה זמן אתם מנסים? עשית צילום רחם ? 

קרן
  • יקירתי
    גם אצלי הבדיקות ההורמונאליות יצאו תקינות למרות שוסת הגיעה כל 45 יום! והבדיקת זרע שעשה בעלי (עשה רק אחת) יצאה לקויה במידה בינונית (לפי ד"ר ישי בפורום), אם אני זוכרת נכון 7% תקינים וחודשיים אחרי בדיקת הזרע הזו נקלטתי טבעי. כך שקודם כל כדאי להירגע ואם הבדיקה לא ממש גרועה כדאי לחכות קצת ולתת לזמן לעשות את שלו- נהוג לחכות לפחות שנה..
    הלוואי ויגיע טבעי ובקרוב

רעות
  • ממוש בעלי עשה בדיקת ראשונה והיא יצאה לא משהו אמנם לא הייתה כל כך גרועה אבל היו לו 5% תאים תקינים כשהנורמה עומדת על 14 % לפחות
    חודש אחרי עשיתי גם אני פרופיל הורמונלי שיצא תקין ובעלי עשה בדיקת זרע חוזרת, הוא עשה אותה כנראה בשבוע שהיה לי ביוץ (לא ידעתי אף פעם לזהות אותו) באותו שבוע התנזרנו 5 ימים ( המינימום 3 המקסימום 7 - בדיקה ראשונה הוא עשה אחרי התנזרות 3 ימים ). בכל מקרה באותו יום שהוא עשה בדיקה חוזרת נסענו לחופשה מעבודה שלי ושם נקלטתי להריון
  • וואוו.. בנות! ממש תודה על כל התגובות שלכן.. הרגעתן אותי מאוד..
    אומנם הדכאון לא חלף גם היום.. אבל עכשיו כשקראתי את מה שרשמתן באמת שעשה לי טוב על הלב.. :)
    אנחנו בכל מקרה החודש הזה ממשיכים לנסות.. בתקווה שאולי נפתיע את עצמנו..
    הספירה של בעלי יצאה- 9% ( מתוך 14)..
    הבנו שזה יכול להיות מכל מיני סיבות שונות ( שאחת מהן היא לחץ..) ובאמת זו תקופה לא הכי טובה לבעלי בעבודה.. אז אני מקווה שחודש הבא יהיה רגוע יותר..
    אני יודעת שגם אני צריכה להירגע ולשחרר אבל אתן בטח מבינות אותי שקשה לי מאוד.. וזה כל הזמן בראש שלי.. ( במיוחד שאחותי בהריון וכל הזמן שאני מדברת איתה זה על ההריון.. וכל המשפחה שלי בהיי סביב ההריון שלה כי זה הריון ראשון במשפחה.. ).
    בכל מקרה.. אני מקווה שיהיה טוב..

דרך אגב.. מסיבה ממש לא ברורה מאתמול התחילו לי הפרשות צהובות על גבול החומות.. וגם כאבי בטן של מחזור.. אחרי שכבר נגמר לי המחזור לפני כמה ימים.. לא ברור לי למה.. ואני מקווה שהגוף שלי לא השתגע ואני הולכת לקבל מחזור שוב.. :)
    me
  • מאמי שלי 9% זה עוד תוצאה לא רעה בכלל מה קרה לך?!!!
    האורולוג אמר לבעלי עם 5% ניתן להיכנס להריון זה לא מושלם אבל בהחלט ניתן ונקלטים !
    שחררי לחץ מיד את תראי שהבדיקה הבאה תצא בסדר!
    אל תמהרי לעשות משהו עם זרע כזה את כן יכולה להיקלט !
    למי שיש 2-3 % זה קצת יותר בעיייתי אבל עם 9% ואת עוד לחוצה !!!
    נו נו נו
  • הלן מותק.. הרגת אותי..
    את יודעת.. אין לי באמת מושג מהדברים האלה..
    ברגע שראיתי שזה לא בטווח הנורמה ישר נלחצתי..
    אבל אני הרבה יותר רגועה היום.. ואופטימית.. :)
    בינתיים ממשיכים לנסות רגיל..
    me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה