היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתם אוכלים לארוחת ערב? מה אכלתם היום ואיך אתם מגוונים. אני זקוקה לרעיונות אבל לא דורשי השקעה יותר מידי... עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
22 תגובות
עמוד 1
הילדים את מתכוונת? או המבוגרים? אצלנו זה מפוצל You're my heart, you're my soul
אהה והיום הכנתי פשטידת טונה, מתכון שראיתי בפורום תמיכה, בשרשור מתכונים יצא נחמד You're my heart, you're my soul
אכלנו יחד מרק פטריות ואז שניצל . גברים גם בנוסף לשניצלים אכלו ספגטי ברוטב עגבניות ושום . http://www.holdthatpic.com/
היום אכלנו א.ערב מוקדם יחסית - שניצל + צ'יפס אם אוכלים מאוחר (18.30-19.00) אז אוכלים ארוחה קלה יותר: - פנקייק עם סירופ מייפל/שוקולד - חביתות או פרנץ'-טוסט - בורקס או מלווח - לעיתים רחוקות מעדן או קורנפקס (למרות שלפי ההגדרה שלו זה אוכל של בוקר) מעבר לזה מאור לא אוהב לגוון.
אצלנו ארוחת הערב היא העיקרית המבושלת בד"כ. רק אז נפגשים כולם יחד.
אוכלים בד"כ מה שמתחשק לי בהתאם לגחמות ההריון.. ואם לא מתחשק כלום ויש לי בחילות.. אז מאוד קשה לכולם
בעלי אוהב מרקים בחורף אז התחלנו להכין מרק גדול ככה לכמה ימים, וזה בא כמנה ראשונה כמעט קבוע. למנה השניה צריכים להיות יצירתיים בכל יום מחדש. אני אוהבת להכין דברים ולהקפיא- למשל להכין בורקס בשר בבצק עלים, ולהקפיא כך שצריך רק להכניס לתנור וזהו ואז מכינים רק תוספת תורנית לאותו היום..
היום למשל לא היה בא לי משהו כבד. אז הכנתי פיצה יאממי!! עם רוטב הבית
הילדון זלל רבע מגש!!!! כמעט ילדתי מרוב אושר והתפללתי שלא יפסיק לאכול או שיתחיל עם השטויות והמשחקים שלו... הוא אכל יותר ממני
יוווווווו! איך אני תמיד מצליחה למלא עמוד שלם??????
אצלנו זה לרוב רק אני והילדים כי בעלי מגיע מאוחר יותר. זה די קבוע... חביתה/ ביצה קשה, ירקות חתוכים או סלט, צנימים, קוטג', טוסט. כל אחד עם ההעדפות שלו מוצא את עצמו. מדי פעם פנקייק, כי רק אחד אוהב. כשבעלי מגיע אז הוא אוכל משהו קליל. כל נסיון לגוון - נכשל !! אז הפסקתי לנסות....
היום היה קליל אני אכלתי סלט בעלי פרוסה שחר קורנפלקס דור מעדן+ בקבוק
בימים שיש למעין חוג - יובל אוכלת שאריות מארוחת צהריים ומעין סופגניה ושוקו
אההה!!!
איך ידעת שאני מחפשת מתכון לבצק של בורקס??? משהו שיחליף בצק עלים?
תודה!
אני צריכה להכין לעצמי ספר רק של רעיונות לארוחות ערב. זה יכול להיות יעיל. מבחינת שחר לאכול כל יום טונה בערב אבל ילה תגוון קצת ילד! גם לגן הוא מכריח אותי לשים לו טונה אז כל החיים טונה?????? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
בחורף חייב מרק!!!
אז תעשי קומבינות עם טונה - יש מלא רעיונות
הכוונה שלך לילדים? אם כן.. תתחילי לשתף את שחר, להכין ביחד איתך. אני לפעמים שמה להם את השולחן הקטן במטבח או שני כיסאות והן עוזרות מעל השיש.
אפשר להכין פיצה-פיתה ביחד. שימרח את הקטשופ, יפזר גבינה, יבחר את התוספות..וכשהפיצה בתנור זה הזמן לאסוף צעצועים
אנחנו אוכלים בדר"כ ארוחה קלה או מרק אתמול אכלנו צנימים עם אבוקדו, גבינה לבנה וירקות חתוכים עכשיו שהתחיל החורף מכינים מרק אפונה / קוסקוס / עדשים / שעועית / עגבניות / בצל עם קרוטונים / תירס עם ביצה - בייבי אוכלת כמעט הכל (רק שנוציא לה את ה"ירוקים" - הפטרוזיליה) או שאוכלים טוסטים / פיתה עם חומוס וטונה / פיצה-פיתה / לזניה / חביתות וכו'.
איזה רעיונות עם טונה? ולא בשילוב גבינות כי אנחו לא אוכלים דגים וגבינות יחד.
נגה שחר מאוד אוהב לעזור לי במטבח. אבל לא תמיד יש ליסבלנות וכוח ואני מעשיפה שהם ישחקו ואני אתעסק עם ארוחת הערב. בדיוק מקודם הכנו פנקייק יחד עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מזל טוב לא'. יש רוטב פסטה עם טונה ויש קציצות טונה אפשר לשלב טונה עם אבוקדו או עם אבוקדו וביצה קשה יש לביבות טונה אין לי מתכונים כי אצלנו אוכלים טונה רק כמו שהיא, מהקופסא
לא נראה לי ילהיב אותו כל הקציצות טונה הוא נראה לי בעד הדבר הרגיל מהקופסא ועכשיו הלהיט זה עם מיונז עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אצלנו ארוחות הערב בשריות, אז אין לי מה לתרום לשרשור שלך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יש "סלטי" טונה: טונה עם מלפפון חמוץ ומיונז, או טונה עם תירס מקופסה ומיונז
גם אצלי הן אוהבות עם מיונז - למה? כי ככה בגן עירייה הם אוכלים
מתכון לקציצות טונה מעלפות: 2 קופסאות טונה סחוטות מהשמן 1 גזר מגורד (אפשר יותר מגזר אחד) בצל מגורד פטרוזילה קצוצה (אפשר לותר) ביצה פירורי לחם אפשר הוסיף ירקות נוספים- כרובית מרוככת, תפוח אדמה מרוכך במירקרו או בבישול.. תבלינים- בגדול, לפי הטעם, אצלי הולף גריל דג, או גריל עוף, קצת פפריקה וקצת כורכום, מלח ופלפל. לערבב עד שנוצרת עיסה לא דלילה,אם דליל להוסיף עוד פירורי לחם או ביצה יוצאות בערך 12-14 קציצות. אני אופה אותן בחום של בערך 180-200 מעלות, בתבנית על נייר אפייה, במשך 20 דקות, והופכת צד לעוד 5-10 דקות.
פוקה - מצוין! היום ינוסה. נראה לי אני אותר על הגזר ואשים תפוח אדמה במקום...