היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וגם ....אני מדברת על זה שכבר יש ילד אחד בבית ועכשיו עם עוד אח/אחות... רוצים לצאת בטייל בשבת ( אם יפה)
16 תגובות
עמוד 1
ליאל נולדה ביום שלישי, יצאנו מהבית חולים ביום שישי ובערב שבת כבר הלכנו לאכול אצל ההרים של הבעל וגם הלכתי לבית הכנסת (וזה היה בדצמבר) יונתן יצא מהבית חולים ביום שלישי וביום למחרת כבר הלכתי להביא את ליאל מהמעון ולקחתי אותו איתי. אני חושבת שאוויר עושה להם טוב ואין צורך להסגיר אותם בבית!
רותי
אחרי שבוע בערך.
שחר היה בן חודש כי הוא נולד בחורף והיה קור כלבים בחוץ. יצאנו לאן שהיה צריך כמו טיפת חלב וכאלה אבל ממש לטייל בחוץ בעגלה בגיל חודש. וטל? אני לא זוכרת עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
לפי התמונות של טל - בגיל שלשה שבועות היינו בים. לא יודעת אם זו פעם ראשונה שיצאנו עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
בגיל שלושה שבועות (כי לי היה קשה בגלל הקיסרי)
פעם ראשונה לברית ואחרי זה כל הזמן
שחר נולד במרץ כמה ימים לפני ליל הסדר.. הינו אצל אמא שלי בע.חג, חג שני יצאנו לחמתי שדור נולד יצאנו להביא את שחר מהגן שהוא היה בן כמה ימים
בראשון- בגיל כמה ימים לטיפת חלב כדי להישקל וסתם לעשות סיבוב.. וגם כשי לחפש אולם לברית, נסענו עם שילה..
עידן עד הברית לא יצא מהבית ואח"כ בגיל שבועיים לקחתי אותו לטיול ראשון אוריאן מגיל יומיים מטיילת ברחבי נתניה
עם גאיה בגיל 5 ימים הלכנו לטיפת חלב בגלל הצהבת וגם לקנות כל מיני דברים שגילית שהיו חסרים לי..הסתובבות ככה של שעה פלוס.היה אוגוסט מאוד חם, לא דאגתי והיא היתה במנשא. בגיל שבוע כבר נסעתי איתה ברכב נסיעה של שעתיים להורים שלי- לבד!
עם ינאי, יליד ינואר, חיכיתי שבוע! ואחכ טיולים קצרים בעגלה עטוף לו היטב ועם ים שמיכות
יהלי נולדה ביום רביעי, שוחררנו בשישי, ביום ראשון (בגיל 4 ימים) היינו כבר בקניון...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שבוע.עם שניהם!
היום נראה ממש נעים בחוץ. אחלה יום לטיול ראשון
אם חמים ונעים - אפשר לצאת
אני עד שהוצאתי את שתיהן
בערב שבת לחמתי 5 ימים מהלידה
אני לא יודעת אם לצאת לחמתי בערב שבת הקרוב..... הם גרים 10 דקות נסיעה...