היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לכן תופעות לוואי? וואיייייייי מה עובר על הגב שלי רק אלוקים יודע
17 תגובות
עמוד 1
תראי- האמת שאני לא עשיתי מי יודע מה פעילות מאומצת אחרי הלידה ( רק אחרי שאחזור למעון אדע) אבל לפעמים יש לי כאבים כאלה , כמו מן דקירות בדיוק במקום של האפידרול אבל לא משהו בלתי נסבל- משהו בקטנה כזה.
אני לא חושבת שרופא נשים יכול לעזור בנושא.. מה הוא יבין בזה?
שיורנת מתוקתי מה שלומך ? זה מאוד אינדיבידואלי, יש כאלה שכן סובלות מכאבי גב וכאלה שלא. אך מה שאת מתארת יכול להיות בגלל האפידורל אך אין מקום להיסטריה שייזדמן לך תבדקי זאת עם הרופא.
ועם הזמן זה עבר.
תרגישי טוב יקירתי
טללללללללללללללללל מה איתך מאמי? שנים לא דיברנו
לא יכולה לעזור לך בזה, אבל תרגישי טוב!!
וואו, כל הסיפורים האלה עם אפידורל רק מלחיצים אותי דווקא חשבתי לקחת בלידה הזאת..
אחת ויחידה - זה לא ביג דיל, לא משהו שלא ישנים בלילה בגללו תאמיני לי עדיף מהכאבים בלידה ואני בלי להתבלבל אקח שוב בעזרת ה'
האמת זה לא בדיוק נכון מה שאומרים על האפידורל
תודה שירה!!
הרגעת אותי במקצת.. לידה קודמת הייתי בלי כי לא הספקתי, והלחיצות היו נוראיות. הבטחתי לעצמי שהפעם אעשה הכול כדי לא לסבול- גם לא חצי שעה.. אני עדיין לא סגורה על עצמי בעניין אבל אני חייבת לדעת לפחות אם יש השלכות!
אז תודה
נכון יקירתי,
אנחנו בסדר ב"ה מה אתכם מה שלומכם? אני עוקבת אחרייך כל הזמן
גם לי היו כאבים במשך שנה בערך, אבל נסבלים בהחלט, לא משהו נורא בכלל!
בכל אופן- הכאב המינורי של עכשיו שווה בהחלט את האפידורל בלידה...
אחת ויחידה- תקחי!!!!
לא יכולה לעזור לך בעניין, אבל תרגישי טוב!!!!!!!!!
בערך שלושה או ארבעה חודשים אחרי הלידה הייתי מרגישה מדי פעם כאילו איזה קפיץ פתאום נמתח, מין כאב חד, בעיקר כשעשיתי תנועות חדות או התכופפתי. זה כמובן הלך ודעך (בהתחלה יותר ולאט לאט פחות) עד שנעלם לגמרי. זה היה כך אחרי 2 הלידות שלי.
תודה בנות נחכה עם הרופא עוד קצת ...
לגבי לראות רופא אין לי מושג
אני לא מרגישה כלוום למרות שהפחידו אותי ואמרו שמכאיב בעיקר בקור אני לא מריגשה כלום
בלידה הראשונה כאב לי הגב שנה! עכשיו גם כואב כמו שתיארת בדיוק. אני יכולה להנחם אותך שלפחות אצלי אחרי שנה זה עבר.. זה המחיר שאנחנו משלמות על לקיחת אפידורל
בהחלט מרגישים את הכאבים במקום הדקירה...
אני הרגשתי הרבה, בדיוק כמו שאת מתארת, ותצחקי אבל הכי הרבה שהייתי בסופר ליד המקררים.. זה היה בלתי נסבל נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!