הצילו .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • די אני לא יכולה יותר
18 תגובות
עמוד 1
  • רוזמרין

• בבוקר תשימי לה קרם של רוזמרין של סרקל, תאספי לה את השיער ממש טוב ואחרי זה 3 טיפות של שמן רוזמרין ( יש בכל בית מרקחת, סופר פארם) בשיער ליד האוזניים ובשיער מקדימה.

זה ממש מתכון לבריחה של הכינים מהראש שלהם.

בהצלחה!!
  • רינתי

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • את יכולה לנקות ולנקות ולנקות ולנקות ולנקות (ואני יכולה ככה להמשיך דף שלם), אבל כל עוד יש הורים אחרים שלא מטפלים בכינים של הילדים שלהם, אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות!
    שמן רוזמרין אמור לדחות את הכינים, אבל צריך להזהר בכמות ששמים, ממש טיפונת, כי זה מסריח (לא מסריח מגעיל, אבל מסריח)!

בתור ילדה אני כל הזמן הייתי נדבקת, לא משנה מה עשו לי ואיזה חומרים שמו לי בשיער (ואז לא היה את ה"טבעי" - רק כימיקלים) הייתי חוזרת עם כינים, אז כל מה שנשאר היה להושיב אותי עם מסרק צפוף ולסרק פעם אחרי פעם ויום אחרי יום...

רותי
  • שמן זית !!!!!

מורחים את השיער לפני השינה בשמן זית שמים כובע רחצה והולכים לישון .

בבןקר ניכנסים למקלחת ושוטפים הייטב את הראש וכך עושים במשך שבועיים כל יום מחליפים מצעים ובמיקלחת מנקים את הראש

אחרי שבועיים אין ביצים ואין כינים ...

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • דקלה - ואז מגיע ילד שלא ניקו לו את הראש ומדביק.
    וחוץ מזה - להרטיב את הראש על הבוקר לא נשמע לי לא כזה רעיון טוב בבקרים הקרים האלה...

• אין איש שמאחל זאת לילדיו, אבל כן יש הורים שלא אכפת להם כשיש זאת לילדיהם
    הם לא מדי מתאמצים לנקות ראשים וכולם סובלים.

אני יודעת גם שהידבקות תלויה בסוג הדם/השיער של הילד. יכולה לשבת ילדה עם שיער ארוך מפוזר ליד אחת שנגועה בכינים, והיא לא תדבק ולעומתה ילדה אחרת שכן תידבק אפילו עם שיער אסוף וישיבה רחוקה יותר

יש פשוט סוג שיער/קרקפת שיותר נוטה להידבק.

איזה גועל. אחד התופעות היותר מעוררות בחילה

אולי תבקשי מהגננת לשלוח פתקים לבדוק את הראשים, או שיעשו מבצע ניקיון ראשים וכדומה. למרות שאף אחד לא משלה את עצמו שזה עוזר לטווח ארוך ללא שימור.

שיהיה בהצלחה!!
  • איכס.. אין לי מושג ..
    בהצלחה !
  • אוף איזה סיוט...

יש בהחלט הורים שיש להם נטייה לישון בעמידה...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• רוזמרין שלוש טיפות בכל בוקר זה מונע הדבקה
    גם לי מגרד הראש רק מהמחשבה

]
    ]
  • איזה באסה

• רק עכשיו נזכרתי שלא ראיתי תתגובות שלכן
  • בכל חפיפה תוסיפי חומץ ותשטפי.
    החומץ מפריד את הביצים מהשערות
    ומונע התפחתות שלהן.
    חוץ מזה- מסרק ותכשירים

אם אני רואה כינים אצל הילדים שלי נראה ליי אני עושה להם מייד קרחת!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • זה פלוס אצל הבנים - לעשות תספורת הכי קצרה שרק אפשר .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אצלנו טפו טפו טפו ב"ה לא סבלנו מזה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה