שי ורועי מותק של............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה ישנם עוד אנשים כמוהם אתמול רשמתי להם על הקיר שאני צריכה את הדיסק שלהם של העונה הראשונה לדניאלה שכבר משגעת אותי כי שלה מת שבק חיים (ולא שחסרים לה דיסקים לצפיה) בערב הם רשמו לי שהיום הם רוצים לבוא אלדניאלה המתוקה שלי להביא לה בעצמם מתנה הערב שעה שבע וחצי לערך באמת מי התייצב אצלנו לדניאלה? שי ורועי לפני שהלכו לצילומים וחזרות למותק הביאו לה את הדיסק שנהרס לה את הדיסק של עונה שניה את דיסק השירים וחוברת עבודה וואוו הרבה היא קיבלה מהם התביישה מאוד בהתחלה והסתתרה מאחורי אחר כך שירדנו למטה נפתחה אליהם חיבקה אותם נתנה להם נשיקות אמרה תודה אין הם פשוט מדהימים ואדירים שגרמו לדניאלה שלי אור ואושר בעיניים העיניים של דניאלה נצצו וברקו משימחה והתרגשות כל ארוחת הערב דיברה עליהם ואכלה מול הדי וי די עם הדיסק שאוהבת

10 תגובות
עמוד 1
  • אכן, שי רועי אנשים מדהימים ומקסימים אוני אוהבת אותם מאוד.
  • גם אנחנו כייףףףףףף שמצאו זמן בין החזרות המפרכות למותק ולצילומים של העונה השלישית של מותק לבוא לשמח את דניאלה שלי נדיר ולא מובן מאליו

• נו באמת.....

שי ורועי
    מיכל הקטנה
    מיקי
    יובל

ואני יכולה להמשיךךךךך
    כולם באים שמבקשים מהם.

מי יכולה השיג את רן דנקר שיבוא אליי???
    ליטל שרי ****** דימונה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • חחחחחח ליטל ותזמיני גם אותי טוב

• זהו ליטל שלא כולם ואני האמת לא ביקשתי . אתמול רשמתי להם על הקיר לגבי הדי וי די שלהם כי לא מוצאת כאן בשום חנות בערב שי המדהים שלח לי הודעה שהם רוצים בעצמם לבוא לדניאלה ולהביא לה מתנה ע"פ רוב אני לא צריכה לבקש ופעם אחרונה שראו את דניאלה והיא אותם היתה בבימת העצמדודס ביום העצמאות אבל דניאלה לא מפסיקה להזכיר אותם מאז וכל הזמן מבקשת לראות אותם הכי הרבהכן גם יותר מ.........

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• מחווה מאוד יפה! כל הכבוד להם!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• איזה מקסימים - אני מתה עליהםםםםם
  • אורטלי קרעת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה