לא שלי ואני מאוהבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנסיכים של עינב בלי עין הרע555 שום בצל מדהימים!! אני מאוהבת בהם!! הייתי קצת מצוברחת ואז עינב שלחה לי תמונה שלהם, בשנייה עלה לי חיוך!! אתן לא מבינות איזה מתוקים הם!! אתמול קיבלתי בוק שלהם בפלאפון , ומצאתי את עצמי עכשיו יושבת ומסתכלת עליהם ולא מפסיקה לחייך!! כל כך הרבה זמן חיכיתי שעינג תהפוך ליהיות אמא שאני מרגישה כאילו הם אחיינים שלי!! טוב הצד המרוקאי חייב לצאת החוצה- בן פורת יוסף שיהיו בריאים!!

10 תגובות
עמוד 1
  • יו ליטל איזה מקסימה

• כפרהההההההההההההההה אנייייייייייייייייייייייייייייייי
    חמסה על הנסיכים האלה שלי- לילה לבן מתחיל שוב, במיוחד עומר המפונק אבל חיים שלי הם!
    ליטלי אני מחכה כבר שאחיינית שלי תיוולד- אני אוכל אותה!!!!! (אני כבר מפחדת שאריק יהפוך להיות אבא אובססיבי כמו עינן..)
    ושירוש גיאוגרפיה את לא יודעת אבל ב״ש יחסית קרובה לרחובות (באמת לא נסיעה רצינית- 40 דק׳) אז בואי עם נהוראיצ׳וק וניפגש כולנו.

• חחחחחחח דיי דיי דיי רצחתם אותי היום

• אוףףףףףףף... גם אני רוצההההההההה לראותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • הם באמת מדהימים...
    אבל עינב צריך לחדש את התמונות......... אצלי בפל
    הם מאוד קטנים

• אני גם רוצה לראות את הנסיכים הקטנים....

• אני חושבת שמגיע לי לקבל עדכון על מה יצא מהביצה :)

דברו איתי בפייסבוק

• מעדכנת:
    הם מהממיייייייייייייייייייייייייייייייייייים

זכיתי לראות אותם שוב היום עינבי תודה
    מחכה שתגיעי כבר לב"ש שנבוא לנשנש אותם

• מה מה מה
    מה כולן רושמות פה שיש תמונות מעודכנות?
    אז איזה תמונות שלחת לי השבוע? ממתי?

מהר לשלוח!!!!

• עדכון חם- היום הייתי עם הנסיכים ואין מה להגיד הזאטוטים האלה כבשו לי את הלב!!!! כפרה עליהם חיים של דודה!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה