מטרנה ביג - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש למישהי מושג למה כתוב על האריזה שאפשר לתת לילד שוקו רק מגיל שנתיים וחצי?
    שאלתי את טיפת חלב והיא אמרה לי שמותר לילד מגיל שנה לאכול הכל! אז למה שלא יהיה מותר שוקו של מטרנה?
    בכל מקרה לא ניסיתי כי אני חוששת, יש למישהי מושג?
8 תגובות
עמוד 1
  • מטרנה ביג זה תוספת לילד שכבר אוכל הכול ולא משלים את הארוחה כמטרנה.
    אני חושבת שגיל שנה זה קטן לתת את הדברים האלה , עדיף לחשוף אותם לדברים אחרים מאשר לשוקולד ומתוק

• מה שאיפי אמרה

• אבל אני כן נותנת לה לפעמים שוקולד ודברים טעימים כפינוק! לא על בסיס קבוע ובכמות של טעימה בלבד כי זה לא כזה בריא, אבל אם היא רואה אותי אוכלת אני נותנת לה לטעום .
    השוקו לא אמור להחליף את הדייסה שהיא אוכלת אלא רק להשלים לה מה שהיא לא רוצה מהדייסה.
    ובזמן האחרון מאז שהיא חולה היא מסרבת לאכול דייסה ולאכול בכלל, אז השבוע מרוב פחד הכנתי לה שוקו משוקולית רגילה אבל גם זה לא צלח
  • זה כי היא חולה נופקי!
    את אוכלת כשאת חולה? הכי חשוב שתשתה!
    גם הגוף שלה לא משדר רעב במחלה לא סתם. כי אין לו כוח עכשיו לעכל אוכל, הוא עסוק בלהעיף פולשים.

וספציפית לגביי השוקו והדייסה, הייתי שמה, אם כבר, קצת שוקו בדיסה עצמה בשביל הטעם. ולא בניפרד שככה זה סתם משקה בלי שום ערך תזונתי.
  • דווקא המטרנה ביג מכיל ברזל וויטמינים ועדיף על שוקולית, הוא כמובן לא מחליף בקבוק תמ"ל לכן כתוב מגיל 2.5 שנים. אצלנו ביג בננה הוא להיט!
  • אז אפשר להוסיף מטרנה ביג לדייסה? אחלה רעיון!!
  • אני לא היתי עושה את זה

עדיין יש דברים שיש במטרנה ואין בביג

מטרנה יש ויטמנים נוספים מהביג ,

• איפי התכוונתי אם אפשר להכין סימילק + דייסת שיבולת שועל + שוקו מטרנה ביג ( בשביל הטעם)?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה