היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ויש זקיק של 22!!! תגידו - זה אומר שצריך לקיים יחיסים היום?
10 תגובות
עמוד 1
היי... זקיק 22 זה מעולה.. לגבי היחסים זה תלוי מה הטיפול שלכם..יחסים רגילים? הזרעה? האם לבעלך יש בעית זרע? תחכי להוראות הרופא שלך... שיהיה לכם בהצלחה !!!!
כרגע אני לא עושה טיפולים (יחסים רגילים) אלא התחלנו במעקב זקיקים כדי לבדוק האם יש לי ביוץ. חודש שעבר לא ראינו שהיה ביוץ והחודש אני מבינה שכן. אבל אין לי שום הנחיות מהרופא...
הנה ההנחיות שאת צריכה: מיטה זוגית, לבוש סקסי
מבחינת הלו"ז - צריך רק היום? מהו חלון ההדמנות???
ביוץ הוא בדרכ 48 שעות, אבל תמיד ממליצים לעשות כמה ימים לפני וכמה ימים אחרי כדי להיות בטוחים. בגלל שלא עשית ב.דם לא ניתן לדעת בדיוק מתי הביוץ שלך אז עדיף שמעכשיו לימים הקרובים תקיימו יחסים. מקסימום הרווחתם שעות "אימון"
הבעיה שאני קצת מצוננת...ואין לי חשק ל"אימון"...למרות שאין דרך אחרת
אומרים שקשה באימונים קל בקרב.. חח
dubi
איך היה מעקב זקיקים ?
אני צריכה לעבור ביום ראשון בע"ה ואני מפחדת רצחחחח יש לי טראומת כיסא האולטרסאונד
מדובר בבדיקת US וגינאלית רגילה שנמשכת כמה דקות..אבל בפעם האחרונה הטכנאית הציעה לי לעשות עשיתי על הבטן כיוון שלשחלה שמאלית שלי מאוד קשה להגיע (מבנה גוף)...
אני ראה ש-לילי המדהימה נתנה לך את כל התשובות... קדימה לעבודה!!! לא להתעצל חחח חח תרגישי טוב ותהניייי