היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. פעם בשבוע 2. במכונית בחורשות :) 3. כל הזמן הוא נורמאלי :) קרה פעם אחת לפני 6 שנים:)
שחכתי איך עושים
חחחח.... איזה סקר על הבוקר... עם הקורנפלקס אני מגיבה חחחחח
1. משתדלים -3 -2 בשבוע. 2. מקום הזוי- אני לא כזאת הרפתקנית . נראה לי ב חול, איה נאפה בים. 3.בצהריים- הברזתי מהלימודים הוא מבעבודה ופשוט ב2 בצהריים 4. היום זה בד"כ שהדס ישנה... אז היא לא מפריעה
חחח קצת מביך...
1. כמה פעמים בשבוע עושים סקס? משתדלים כל יום, גם כשעייפים (עם האוכל בא התיאבון)
2. מקום הזוי שעשיתם בו סקס? בג'קוזי - כיף לא נורמלי!!!
3. זמן לא נורמאלי שעשיתם בו סקס? 5 בבוקר, לפני שבעלי יצא לעבודה.
4. הילדים מפריעים? היו כמה פעמים שבריאל התעוררה לנו באמצע (כשכבר ישנה בחדר שלה) אף פעם לא עשינו את המעשה כשהיא איתנו בחדר
1. כמה פעמים בשבוע עושים סקס? כשהוא עובד פעמי'ים שלוש..בשבועי'ים האחרונים בלי עין הרע פעמי'ים שלוש ביום 2. מקום הזוי שעתים בו סקס? בסלון של חבר שלו והעפנו אותו לחדר 3. זמן לא נורמאלי שעתים בו סקס? כל שעה מבורך;) 4. הילדים מפרעים ? כרגע לא בלי עין הרע היא כאילו יודעת מתי להרדם ומתי לקום
1.פעם ,פעמיים בשבוע עכשיו זה קצת יותר קשה לי אני בתשיעי ויש לי לחץ למטהה 2.תמיד במיטה!!!..לא משהו מיוחד 3. תמיד בלילה הכי כייף שקט רוגעע! 4. הילדה הראשונה בדרך
משתדלים 3 פעמים (אני שומרת נידה אז יש רק שבועיים וקצת בחודש ועוד שבע וחצ שאסור)