חברות, תחזיקו אצבעות יש פס בבדיקה ביוא"ב 11 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

בפעם שעברה (זה היה נסיון מס' 2 שלי ושל בעלי) היה לי הריון כימי. הבדיקות הביתיות יצאו שליליות חוץ מאחת עם פס ממש ממש חלש ולא נראה לעין, ויום אח"כ גם הבדיקה הביתית הייתה שלילית. פעם שעברה ניסינו פעם אחת במועד הביוץ (שנינו עובדים מאד קשה... :-))))))9
    בדיקת דם הראתה על בטא 7 שאח"כ ירדה לבטא 3.

הפעם, חודש אח"כ ניסינו שוב. במקרה זה היה פעם אחת וגורלית. במועד הביוץ המשוער. והפלא ופלא - הייתה הפריה, לפחות לפי הערכה הביתית ביוא"ב 10 וגם היום יוא"ב 11 - 3 ימים לפני המחזור ולפני האיחור, יש פס בבדיקה של yes or no proffessional.

הפס לא חזק , אלא חלש אבל ברור. לא כמו פעם שעברה כמעט ולא קיים ויש לראות אותו עם מיקרוסקופ.
    אתמול בלילה היו לי כאבים חדים בבטן התחתונה, אני מאד מקווה שאלה כאבי השתרשות. היום הופיע כתם חום ורדרד (חד פעמי, לא חזר על עצמו).

מקווה שהפעם, זה לא יהיה הריון כימי,
    נראה לי שהכיוון טוב, כי שתי בדיקות ביתיות שלושה ארבעה ימים לפני האיחור הראו פס יחסית ברור.

מה אתן אומרות?
4 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה לך מיליון אצבעות שהפעם זה זה!!!
    יאללה בדיקת בטא, אני גם מבצעת מחר!

חני
  • מזל טוב
  • אני מחזיקה לך
  • אני אומרת פס זה פס...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה